طرز تهیه کتلت بادمجان با گوشت چرخ کرده لذیذ و مقوی

طرز تهیه کتلت بادمجان با گوشت چرخ کرده لذیذ و مقویسلام به مخاطبین سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک کتلت خیلی متفاوت رو آوردم که با بادمجان درست میشه و طرفدار های زیادی داره و بسیار مقوی و خوشمزه است ؛ آموزش امروز طرز تهیه کتلت بادمجان  هست ، با این آموزش همراه باشید

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه کتلت بادمجان

مواد لازم برای 4 نفر

بادمجان دلمه ای درشت🍆 2 عدد

گوشت چرخ شده🥩 300 گرم

پیاز 🧅 متوسط 1 عدد

سیر 🧄 2 حبه

زردچوبه ، فلفل سیاه ، نمک 🧂 به مقدار لازم

سبزی خشک معطر 1 قاشق چایخوری

تخم مرغ🥚 1 عدد

پودر سوخاری نصف پیمانه


مرحله اول

2 عدد بادمجان درشت رو پوست بگیرید و بشورید سپس با رنده درشت آن را رنده کنید ، به آن 1 قاشق غذاخوری نمک 🧂 اضافه کنید و هم بزنید بعد بادمجان رو یک ساعت کنار بزارید تا آب بندازه و تلخی اون گرفته بشه.


مرحله دوم

داخل یک ظرف دیگر 300 گرم گوشت چرخ کرده🥩 بریزید و به آن 1 عدد پیاز🧅 که پوست گرفتید و شستید و اون رو رنده کردید و آب گرفتید اضافه کنید سپس سیر🧄 رنده شده رو به همراه بادمجان ها که حسابی آب اون هارو گرفتید به گوشت اضافه کنید.


مرحله سوم

ادویه ها که شامل زردچوبه ، فلفل سیاه ، نمک🧂 و سبزی خشک معطر هست رو اضافه کنید حالا به مواد مقداری پودر سوخاری بزنید و در آخر یک عدد تخم مرغ🥚 روی مواد بشکنید و همه مواد رو باهم ورز بدید.


مرحله چهارم

مواد کتلت رو به هر شکلی که دوست دارید در بیارید و داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و وقتی داغ شد کتلت هارو داخل اون سرخ کنید ، وقتی دو طرف کتلت سرخ شد اون رو از داخل روغن خارج کنید و روی دستمال روغن گیر بذارید تا روغن اضافی آن گرفته بشه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.