طرز تهیه کوفته بادمجان ترکیه ای با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه کوفته بادمجان ترکیه ای با گوشت چرخ کردهسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه کوفته بادمجان رو آوردیم. اگر شما هم دوست دارید که همه غذاها رو امتحان کنید بهتون پیشنهاد میدیم که این غذارو از دست ندید. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه کوفته بادمجان

مواد لازم برای 4 نفر

بادمجون 2 عدد

گوشت چرخ‌کرده 200 گرم

پیاز 1 عدد

سیر ۱ حبه

گوجه فرنگی 3 عدد

رب گوجه 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون به مقدار لازم

نمک،فلفل،زردچوبه، پودر سیر و زنجبیل به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن کوفته بادمجان ابتدا بادمجانهارو پوست بگیرید و اونهارو به صورت حلقه ای خرد کنید.حالا داخل آب مقداری نمک بریزید و با قاشق هم بزنید تا نمک داخل آب حل بشه سپس بادمجان ها را داخل آب و نمک به مدت نیم ساعت قرار بدید بعد از نیم ساعت بادمجان ها را آبکش کنید روی یک پارچه بچینید تا آب اونها کاملا خشک بشه.


مرحله دوم

برای درست کردن کوفته ها ابتدا یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشویید و بعد آن را رنده کنید سپس آب آن را کامل بگیرید حالا گوشت چرخ کرده را داخل ظرف بریزید و بعد پیاز را به آن اضافه کنید سپس ادویه ها که شامل نمک فلفل زردچوبه پودر سیر و زنجبیل هست رو به مواد اضافه کنید و با دست خوب آنها را ورز بدید و روی آن را بکشید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید تا استراحت کنه.


مرحله سوم

برای درست کردن صورت پیازها را پوست بگیرید و بشوریم بعد آنها را به صورت نگینی خرد کنید حالا داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید وقتی روغن داغ شد پیاز ها رو داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید وقتی که پیاز کمی سبک شد به آن سیر زردچوبه نمک و فلفل اضافه کنید.


مرحله چهارم

حالا چند عدد گوجه رو بشورید و خشک کنید بعد با رنده آنها را پوره کنید به پیاز اضافه کنید و در آخر یک لیوان آب اضافه کنید و اجازه بدید تا بجوش بیاد وقتی آب به جوش اومد سس ما آماده است.


مرحله پنجم

حالا کوفته‌ها بادمجان ها و گوجه های اسلایس شده را به ترتیب کنار هم داخل ظرف مورد نظرتون بچینید حالا یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید و خورد کنید و کنار آنها قرار بدید و روی همه مواد روغن زیتون بریزید.


مرحله ششم

حالا ظرف را داخل فر قرار بدید و بعد از یک ربع سس رو روی اونها بریزید بعد حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه دوباره داخل فر قرار بدید تا آب آن کشیده بشه نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.