طرز تهیه لخ لخ ماهی بوشهری (دمپختک ماهی )
سلام مخاطبین عزیز همچنان من آشپزم مثل شما عزیزان که عاشق آشپزی هستین پیشنهاد میکنم غذای امروز رو از دست ندید غذای امروز لخ لاخ ماهی بوشهری یا دمپختک ماهی 🐟هست. لخلاخ یا لخ لخ به زبان بوشهری همون پلو ماهی خوشمزه س .که میشه با تن ماهی هم پخت. با من همراه باشبد.
درجه سختی: 6/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ ماهي شير 🐟 300 گرم
⫸ گشنيز 🥦 500 گرم
⫸ شنبليله خشك 2 قاشق غذاخوری🥄
⫸ پياز 🧅 2 عدد
⫸ سير 🧄 3 حبه
⫸ برنج 🍚 خيس شده 2 پيمانه
⫸ شيره تمرهندي نصف پيمانه
⫸ روغن به ميزان لازم
⫸ نمك 🧂 ،فلفل 🌶️ ،زردچوبه،ادويه كاري به ميزان لازم
مرحله اول
ماهي 🐟 را با نمك 🧂 و فلفل و زردچوبه مزه دار ميكنيم. در يك قابلمه كمي روغن را داغ كرده و پياز نگيني🧅 را افزوده تا كمي طلايي شود سپس سير 🧄 رنده شده هم اضافه كرده و با با پياز تفت ميدهيم.
مرحله دوم
ادويه ها هم در اين مرحله به مواد اضافه شده به همراه سبزيجات 🥦 ساطوري و سرخ ميكنيم. وقتي سبزي سرخ شد ماهي 🐟 را به باقي مواد اضافه كرده و سرخ ميكنيم. شيره تمر هندي افزوده و خوب هم ميزنيم.
مرحله سوم
حدود 4 ليوان آب اضافه كرده و اجازه ميدهيم تا همه مواد به جوش بيايد ماهي كه نيم پخت شد ماهي 🐟 را خارج كرده و برنج خيس شده 🍚 را اضافه ميكنيم تا زماني كه آب غذا كشيده شود و دمپخت را دم ميكنيم . ماهي ها هم روي پلو چيده تا دم بكشد.
نکته: