طرز تهیه لازانیای گوشت با نان لواش به صرفه و اقتصادی

طرز تهیه لازانیای گوشت با نان لواش به صرفه و اقتصادی

سلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک لازانیا متفاوت رو آوردیم که نیازی به ورق لازانیا نداره و میتونید اون رو با نان لواش درست کنید ؛ آموزش امروز طرز تهیه لازانیا با نان لواش هست ، با این آموزهمراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 20 الی 25 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه لازانیای گوشت با نان لواش

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

پیاز 1 عدد

فلفل دلمه نصف 1 عدد

قارچ 6 عدد

نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

رب 2 قاشق غذاخوری

نان لواش به مقدار لازم

پنیر پیتزا به مقدار لازم

گوشت چرخ کرده 100 گرم

سس کچاپ به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید به صورت نگینی اون رو خرد کنید سپس به همراه روغن داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید وقتی که پیاز سبک شد ۱۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو به آن اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که گوشت تغییر رنگ بده.


مرحله دوم

وقتی که گوشت تغییر رنگ داد دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که بوی خامی رب گرفته بشه بعد ادویه ها که شامل نمک ، فلفل و زردچوبه است را اضافه کنید و تفت بدید.


مرحله سوم 

۶ عدد قارچ رو به همراه فلفل دلمه ای به صورت اسلایسی و نگینی خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید ، کف ظرف مورد نظرتون رو چرب کنید و مقداری سس کچاپ روی اون بریزید.


مرحله چهارم

یک عدد نان لواش را به اندازه قالب برش بزنید و اون رو داخل قالب قرار دهید و روی نان از مواد گوشتی بریزید سپس مقداری پنیر پیتزا بریزید و این کار رو ادامه بدید تا وقتی که ظرف پر بشه در آخر یک لایه پنیر پیتزا بریزید و لازانیا را داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار بدید تا بپزه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.