طرز تهیه لازانیای گوشت با نان لواش به صرفه و اقتصادی
سلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک لازانیا متفاوت رو آوردیم که نیازی به ورق لازانیا نداره و میتونید اون رو با نان لواش درست کنید ؛ آموزش امروز طرز تهیه لازانیا با نان لواش هست ، با این آموزهمراه باشید.
طرز تهیه لازانیای گوشت با نان لواش
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ فلفل دلمه نصف 1 عدد
⫸ قارچ 6 عدد
⫸ نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
⫸ رب 2 قاشق غذاخوری
⫸ نان لواش به مقدار لازم
⫸ پنیر پیتزا به مقدار لازم
⫸ گوشت چرخ کرده 100 گرم
⫸ سس کچاپ به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه لازانیای سیب زمینی و گوشت چرخ کرده فوری
مرحله اول
در مرحله اول یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید به صورت نگینی اون رو خرد کنید سپس به همراه روغن داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید وقتی که پیاز سبک شد ۱۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو به آن اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که گوشت تغییر رنگ بده.
مرحله دوم
وقتی که گوشت تغییر رنگ داد دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که بوی خامی رب گرفته بشه بعد ادویه ها که شامل نمک ، فلفل و زردچوبه است را اضافه کنید و تفت بدید.
مرحله سوم
۶ عدد قارچ رو به همراه فلفل دلمه ای به صورت اسلایسی و نگینی خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید ، کف ظرف مورد نظرتون رو چرب کنید و مقداری سس کچاپ روی اون بریزید.
مرحله چهارم
یک عدد نان لواش را به اندازه قالب برش بزنید و اون رو داخل قالب قرار دهید و روی نان از مواد گوشتی بریزید سپس مقداری پنیر پیتزا بریزید و این کار رو ادامه بدید تا وقتی که ظرف پر بشه در آخر یک لایه پنیر پیتزا بریزید و لازانیا را داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار بدید تا بپزه ؛ نوش جان