طرز تهیه لازانیا رولی ایتالیایی خوشمزه و مجلسی بدون فر

طرز تهیه لازانیا رولی ایتالیایی خوشمزه و مجلسی بدون فر

سلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک لازانیا خوشمزه بدون فر رو آوردیم این لازانیا خوشمزه شکل متفاوت تری نسبت به بقیه لازانیا ها داره به شکل رولی و به راحتی درست میشود .
لازانیا نوعی غذای ایتالیایی است که از لایه‌های روی هم چیده شده ورق های لازانیا ، سس مخصوص و پنیر پیتزا درست می‌شود ؛ لازانیا انواع مختلفی دارد و معمولاً در فر پخته می‌شود.
با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 50 دقیقه

طرز تهیه لازانیا رولی ایتالیایی بدون فر

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

گوشت چرخ کرده🥩 300 گرم

پیاز🧅 1 عدد

فلفل دلمه ای🫑 1 عدد

قارچ خرد شده🍄 300 گرم

رب گوجه فرنگی🍅 2 قاشق غذاخوری

نمک🧂 ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، پودر سیر ، خیلی کم دارچین ، آویشن و ادویه لازانیا به مقدار لازم

آب جوش نصف لیوان🫗

پنیر پیتزا🧀 به مقدار لازم

ورق لازانیا🍝 1 بسته

مواد لازم برای سس بشامل

آرد 2 قاشق غذاخوری

شیر🥛 2 لیوان

کره 30 گرم

کمی پنیر پیتزا🧀


مرحله اول

یک عدد پیاز🧅 را پوست بگیرید و بشویید و بعد به صورت نگینی اون رو خرد کنید ، داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و وقتی که روغن داغ شد پیاز🧅 به اون اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که پیاز🧅 سبک بشه وقتی که پیاز سبک شد زردچوبه را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.


مرحله دوم

وقتی که پیاز🧅 کاملا سرخ شد گوشت🥩 رو به اون اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که رنگ گوشت🥩 تغییر کنه بعد از تغییر رنگ گوشت به آن ادویه ها که شامل نمک🧂 ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، پودر سیر ، خیلی کم دارچین ، آویشن و ادویه لازانیا رو اضافه کنید و مخلوط کنید.


مرحله سوم

فلفل دلمه ای🫑 رو اضافه کنید و وقتی که کمی تفت دادید قارچ هایی🍄 که به صورت اسلایسی خرد کردید رو اضافه کنید و تفت بدید تا قارچ🍄 بپزه بعد از اینکه قارچ پخت رب گوجه فرنگی🍅 رو اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید تا وقتی که خامی رب گوجه فرنگی🍅 گرفته بشه و در آخر نصف لیوان آبجوش اضافه کنید اجازه بدید آب اضافی اون کشیده بشه و مواد بپزه.


مرحله چهارم

برای درست کردن سس بشامل داخل قابلمه مقداری کره بریزید وقتی که کره آب شد آرد رو اضافه کنید و دو سه دقیقه هم بزنید تا خامی آرد گرفته بشه وقتی که خامی آرد گرفته شد شیر 🥛 رو کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گلوله نشه.


مرحله پنجم

در آخر ادویه ها رو به همراه پنیر پیتزا🧀 رو اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد از روی حرارت بردارید حالا داخل قابلمه مقداری آب بریزید و وقتی که به جوش اومد روغن رو به همراه نمک🧂 بریزید و ورقه های لازانیا رو داخل آب بگذارید و بعد از ۶ الی ۷ دقیقه آبکش کنید بعد از این مدت لازانیاها را آبکش کنید و زیر آب سرد بگیرید.


مرحله ششم

یکی از ورقه های لازانیا را روی سطح کار قرار بدید و روی اون سس بشامل بریزید و با قاشق پهن کنید سپس مواد لازانیا رو بریزید روی آن کمی پنیر پیتزا🧀 بریزید و بعد لازانیا را رول کنید وقتی تمام مواد لازانیا را رول کردید ماهیتابه مورد نظرتون رو با کمی روغن چرب کنید و بعد رول ها رو داخل آن بچینید.


مرحله هفتم

بعد روی آن کمی سس بشامل بریزید و در آخر پنیر پیتزا را روی آنها بریزید و کمی آب داخل ماهیتابه بریزید تا لازانیا خشک نشه سپس زیر ماهیتابه شعله پخش کن بزارید و آن را روی حرارت ملایم قرار بدید و به آن ۴۰ دقیقه اجازه بدید تا بپزه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.