طرز تهیه لازانیا مرغ و قارچ با سس آلفردو

طرز تهیه لازانیا مرغ و قارچ با سس آلفردو

سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک لازانیا خوشمزه و معروف رو آوردیم که به راحتی در کمترین زمان درست میشه. آموزش امروز طرز تهیه لازانیا با سس آلفردو هست. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه لازانیا با سس آلفردو

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ 500 گرم

پیاز 2 عدد

سیر 4 حبه

قارچ 400 گرم

کره 30 گرم

روغن زیتون به مقدار لازم

خامه 200 گرم

شیر 1 لیوان

نصف لیمو ترش تازه

نمک، فلفل سیاه، آویشن به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این لازانیا خوشمزه ابتدا ۳۰ گرم کره و به همراه روغن زیتون داخل ماهیتابه ای بریزید و اجازه بدید تا کره کاملا آب بش. در این فاصله ۲ عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشورید سپس اون رو به صورت نگینی خرد کنید حالا پیاز رو داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید.


مرحله دوم

کمی که تفت خورد ۴ حبه سیر که اونهارو پوست گرفتید و به صورت خیلی ریز خرد کرده اید رو به پیاز اضافه کنید و تفت بدید و اجازه بدید تا کمی طلایی بشه. حالا ۵۰۰ گرم سینه مرغ رو به صورت نگینی خرد کنید بعد به موا‌د پیاز و سیر اضافه کنید و کمی تفت بدید.


مرحله سوم

وقتی مرغ کمی تغییر رنگ داد ادویه ها که شامل نمک، فلفل سیاه و آویشن هست رو به مواد اضافه کنید و تفت بدید و در ماهیتابه رو بزارید تا مرغ آب بندازه و مغز پخت بشه. حالا در ماهیتابه رو بردارید تا آب مرغ کشیده بشه.


مرحله چهارم

وقتی آب مرغ کشیده شد ۴۰۰ گرم قارچ هایی که اونهارو شستید و به صورت ورقه ای خرد کردید رو بهش اضافه کنید و سپس نصف لیمو ترش تازه رو بهش اضافه کنید. حالا در این مرحله ۲۰۰ گرم خامه رو بهش اضافه کنید و ۲ دقیقه تفت بدید و بعد یک لیوان شیر رو به مواد اضافه کنید و اجازه بدید روی حرارت متوسط قرار بدید تا کمی مرغ ها بپزن و بعد از روی حرارت بردارید‌.


مرحله پنجم

حالا مقداری آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا آب جوش بیاد سپس به آن روغن و نمک اضافه کنید و ورق های لازانیا رو ۴-۳ دقیقه داخل آب جوش قرار بدید سپس آبکش کنید.


مرحله ششم

کف ظرف مورد نظرتون رو با روغن زیتون یا کره چرب کنید و بعد ورق های لازانیا رو داخل ظرف بچینید سپس روی ورقه های لازانیا سس آلفر‌دو بریزید و روی سپس پنیر پیتزا یا پنیر پارمسان بریزید و لایه ها رو به همین ترتیب تا آخر ادامه بدید تا طرف پر بشه. لایه ی آخر هم با پنیر پیتزا بپوشونید و ظرف رو به مدت ۲۰ دقیقه تو فر ۱۸۰ درجه که از قبل ۱ ربع گرم شده بذارید. نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.