طرز تهیه لازانیا مرغ و قارچ با سس آلفردو
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک لازانیا خوشمزه و معروف رو آوردیم که به راحتی در کمترین زمان درست میشه. آموزش امروز طرز تهیه لازانیا با سس آلفردو هست. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه لازانیا با سس آلفردو
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ سینه مرغ 500 گرم
⫸ پیاز 2 عدد
⫸ سیر 4 حبه
⫸ قارچ 400 گرم
⫸ کره 30 گرم
⫸ روغن زیتون به مقدار لازم
⫸ خامه 200 گرم
⫸ شیر 1 لیوان
⫸ نصف لیمو ترش تازه
⫸ نمک، فلفل سیاه، آویشن به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه لازانیای جعفری با قارچ و پنیر خوشمزه
مرحله اول
برای درست کردن این لازانیا خوشمزه ابتدا ۳۰ گرم کره و به همراه روغن زیتون داخل ماهیتابه ای بریزید و اجازه بدید تا کره کاملا آب بش. در این فاصله ۲ عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشورید سپس اون رو به صورت نگینی خرد کنید حالا پیاز رو داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید.
مرحله دوم
کمی که تفت خورد ۴ حبه سیر که اونهارو پوست گرفتید و به صورت خیلی ریز خرد کرده اید رو به پیاز اضافه کنید و تفت بدید و اجازه بدید تا کمی طلایی بشه. حالا ۵۰۰ گرم سینه مرغ رو به صورت نگینی خرد کنید بعد به مواد پیاز و سیر اضافه کنید و کمی تفت بدید.
مرحله سوم
وقتی مرغ کمی تغییر رنگ داد ادویه ها که شامل نمک، فلفل سیاه و آویشن هست رو به مواد اضافه کنید و تفت بدید و در ماهیتابه رو بزارید تا مرغ آب بندازه و مغز پخت بشه. حالا در ماهیتابه رو بردارید تا آب مرغ کشیده بشه.
مرحله چهارم
وقتی آب مرغ کشیده شد ۴۰۰ گرم قارچ هایی که اونهارو شستید و به صورت ورقه ای خرد کردید رو بهش اضافه کنید و سپس نصف لیمو ترش تازه رو بهش اضافه کنید. حالا در این مرحله ۲۰۰ گرم خامه رو بهش اضافه کنید و ۲ دقیقه تفت بدید و بعد یک لیوان شیر رو به مواد اضافه کنید و اجازه بدید روی حرارت متوسط قرار بدید تا کمی مرغ ها بپزن و بعد از روی حرارت بردارید.
مرحله پنجم
حالا مقداری آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا آب جوش بیاد سپس به آن روغن و نمک اضافه کنید و ورق های لازانیا رو ۴-۳ دقیقه داخل آب جوش قرار بدید سپس آبکش کنید.
مرحله ششم
کف ظرف مورد نظرتون رو با روغن زیتون یا کره چرب کنید و بعد ورق های لازانیا رو داخل ظرف بچینید سپس روی ورقه های لازانیا سس آلفردو بریزید و روی سپس پنیر پیتزا یا پنیر پارمسان بریزید و لایه ها رو به همین ترتیب تا آخر ادامه بدید تا طرف پر بشه. لایه ی آخر هم با پنیر پیتزا بپوشونید و ظرف رو به مدت ۲۰ دقیقه تو فر ۱۸۰ درجه که از قبل ۱ ربع گرم شده بذارید. نوش جان