طرز تهیه لوبیا پلو درباری با گوشت مرینیت شده با طعمی لذیذ و درجه یک

طرز تهیه لوبیا پلو درباری با گوشت مرینیت شده با طعمی لذیذ و درجه یکسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه لوبیا پلو درباری + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 70 دقیقه
زمان تهیه: 90 دقیقه

طرز تهیه لوبیا پلو درباری

مواد لازم برای 3 نفر

برنج 3 پیمانه

لوبیا 300 گرم

گوشت گوساله سردست 300 گرم

زعفران به مقدار لازم

پیاز 2 عدد

رب 1 قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه 1 قاشق چایخوری

هل و دارچین به مقدار لازم

مواد لازم برای مرینیت گوشت

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این غذا ، ابتدا 300 گرم لوبیا رو بشورید ، بعد اون‌ها رو خرد کنید و بعد داخل یک قابلمه بریزید. روی آنها آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید ، تا لوبیاها بپزد. وقتی که لوبیاها پخت ، اون‌ها را آبکش کنید و کنار بذارید.


مرحله دوم

300 گرم گوشت گوساله سردست را که کامل یخ زده است به صورت نواری خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید. بعد به آن 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و ماساژ بدید ، تا این مواد به خورد گوشت برود. بعد روی گوشت را بکشید و اون را به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا مزه‌دار شود.


مرحله سوم

3 پیمانه برنج رو داخل یک ظرف بریزید و و روی آن به اندازه یک بند انگشت تا روی برنج آب بریزید. سپس به آن مقداری نمک و روغن اضافه کنید ، روی حرارت ملایم قرار دهید و زمان بدید تا آب برنج کشیده شود.


مرحله چهارم

وقتی که آب برنج کشیده شد ، آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. حالا برای درست کردن مایع لوبیا پلو ، 2 عدد پیاز رو پوست بگیرید ، بشویید و بعد اون را به صورت نگینی خرد کنید.


مرحله پنجم

سپس داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، درون آن بریزید و تفت بدید ، تا پیاز سبک و طلایی شود. وقتی که پیاز سبک و طلایی شد ، لوبیاهای پخته را به آن اضافه کنید و تفت بدید تا سرخ شود.


مرحله ششم

بعد هل و دارچین رو به آن اضافه کنید. سپس ادویه‌ها که شامل نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه هست را به همراه مقداری زعفران ، به لوبیاها اضافه کنید و کامل تفت بدید ، تا عطر ادویه‌ها بلند شود.


مرحله هفتم

بعد یک قاشق غذاخوری رو روی مواد بریزید و تفت بدید ، تا جایی که رب هم سرخ شود. بعد مقداری آب روی مواد بریزید و نیم ساعت به آن زمان بدید تا جا بیفتد.


مرحله هشتم

گوشت‌های مزه‌دار شده را از داخل یخچال خارج کنید ، بعد اون‌ها رو داخل یک ماهیتابه بچینید و سرخ کنید. وقتی که گوشت‌ها سرخ شد ، اون‌ها را از داخل ماهیتابه خارج کنید ، به خوراک لوبیا اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.


مرحله نهم

داخل قابلمه مورد نظرتون ته دیگ دلخواهتون رو بچینید. بعد روی آن مقداری زعفران بریزید. سپس نیمی از برنج رو داخل قابلمه بریزید و سطح اونو صاف کنید. بعد مقداری از هل و دارچین روی آن بریزید و سپس مایع لوبیا پلو را روی آن بریزید.


مرحله دهم

باقیمانده برنج رو بریزید ، سطح اون رو صاف کنید و چند سوراخ روی برنج ایجاد کنید. حالا قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار دهید و 45 زمان بدید تا غذا جا بیفتد. بعد آن را داخل ظرف سرو برگردانید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
در تهیه این غذا حتماً از هل و دارچین تازه استفاده کنید و اون رو به هیچ عنوان حذف نکنید. چیزی که باعث خوشمزه‌تر شدن یک لوبیا پلو درباری می‌شود ، هل و دارچین است‌.
برای درست کردن لوبیا پلو ، به هیچ عنوان پیاز رو رنده یا به صورت خلالی خرد نکنید و حتماً اون‌ها رو به صورت نگینی خرد کنید.
در تهیه این غذا حتماً از گوشت گوساله سردست که به صورت کامل یخ زده و فریز شده است ، استفاده کنید.
می‌توانید به جای رب ، از گوجه رنده شده استفاده کنید. که باعث چند برابر شدن خوشمزگی لوبیا پلو می‌شود.
در صورتی که گوشت سردست گوساله در دسترس نداشتید ، می‌توانید از گوشت چرخ کرده و یا گوشت قرمز نگینی خرد شده استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.