طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی با مرغ
👩🏻🍳سلام به همراهان همیشگی سایت آشپزم دستور پخت امروز طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی با مرغ هست سعی کردم مرحله به مرحله آموزش بدم تا خوب یاد بگیرید امیدوارم براتون مفید باشه با من همراه باشید.
درجه سختی: 5/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ برنج 3 پیمانه
⫸ فیله مرغ 6 عدد (میتونید از سینه مرغ استفاده کنید)
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ لوبیا سبز 200 گرم
⫸ نمک و فلفل و آویشن و زردچوبه و زعفران به مقدار لازم
⫸ آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
⫸ آب جوش 2 /3 لیوان
⫸ رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری سر پر
⫸ روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
⫸ سیب زمینی یا نون (برای تهدیگ)
مرحله اول
پیاز رو خلالی خورد میکنیم و تو روغن با زردچوبه تفت میدیم مرغ رو مکعبی کوچک خورد میکنیم و به پیاز اضافه میکنیم یمقدار تفت میدیم و بعد بهش نمک و زردچوبه و فلفل اضافه میکنیم و حسابی سرخش میکنیم.
مرحله دوم
👩🏻🍳بعد بهش لوبیا اضافه میکنیم و تفت میدیم رب رو اضافه میکنیم خوب تفت میدیم تا بوی خامش گرفته بشه
مرحله سوم
آب و زعفران و آویشن رو اضافه میکنیم و در تابه رو میبندیم تا 20 دقیقه زمان میدیم که مواد بپزه 5 دقیقه آخر ابلیمو اضافه میکنیم(حتما اب مواد باید خشک بشه)
مرحله چهارم
برنج رو ابکش کرده ته قابلمه هر مدل ته دیگ که بخوایم میزا یم و یه لایه برنج و یه لایه مواد رو میریزیم تا برنج و مواد تموم بشه 40 دقیقه زمان میدیم تا برنج دم بکشه👩🏻🍳
خواص و فواید لوبیا:
✅ به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
✅ خوردن یک لیوان آب پخته لوبیا سبز در صبح ناشتا ادرار آور است.
✅ برای تصفیه خون بسیار مفید است.
✅ برای تقویت قلب و ریه مفید است.
✅ به استخوان سازی کمک میکند.
✅ خوردن لوبیا سبز از ریزش مو جلوگیری میکند.
✅ منبع فوق العاده منگنز می باشد.