طرز تهیه مجی خورش شمالی با گردو و رب انار
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک خورش شمالی خیلی متفاوت رو آوردیم که طرفدار های خیلی زیادی داره. آموزش امروز طرز تهیه مجی خورش شمالی هست. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه مجی خورش شمالی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ عدس 250 گرم
⫸ سیب زمینی 2 عدد
⫸ گردو 1 پیمانه
⫸ تخممرغ 2 عدد
⫸ پیاز متوسط 4 عدد
⫸ رب انار 3 قاشق غذاخوری
⫸ آب 5 پیمانه
⫸ نمک ، فلفل، دارچین و زردچوبه به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه خورش به آلو مجلسی با گوشت + فوت و فن و نکات
مرحله اول
برای درست کردن این خورش خوشمزه شمالی ابتدا ۲۵۰ گرم عدس را بشورید و آبکش کنید سپس رو داخل قابلمه بریزید حالا دو عدد سیب زمینی را بشورید و پوست بگیرید و بعد آن را به صورت درشت خرد کنید و به عدس ها اضافه کنید.
مرحله دوم
حالا چهار عدد پیاز متوسط رو هم پوست بگیرید و بشویید و به صورت درشت خرد کنید و به عدس و سیب زمینی اضافه کنید و یک لیوان آب روی مواد بریزید و روی حرارت قرار بدید تا مواد خوب بپزه و آب آن کشیده بشه.
مرحله سوم
در این فاصله یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشورید سپس به صورت نگینی خرد کنید و به همراه روغن داخل ماهیتابه بریزید تفت بدید تا وقتی که پیاز سرخ بشه وقتی که پیاز کمی سبک شد به آن زردچوبه را اضافه کنید و مجددا تفت بدهید.
مرحله چهارم
حالا وقتی که سیب زمینی و عدس و پیاز پخته شد آنها را کامل پوره کنید وقتی که یکدست بشه بعد این مواد رو به پیاز داغ اضافه کنید و هم بزنید در آخر سه قاشق غذاخوری رب انار را به همراه دارچین و فلفل و نمک و گردو خرد شده رو اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط بشن.
مرحله پنجم
بعد به اون ۵ پیمانه آب را اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که یکدست بشه بعد در قابلمه رو بزارید تا مواد آروم آروم بپزه و آب خورش کشیده بشه. وقتی آب خورش کشیده شد روی اون یک عدد تخم مرغ را بشکنید و حرارت را کم کنید تا تخم مرغ بپزه وقتی تخم مرغ پخت خورش رو سرو کنید نوش جان