طرز تهیه ماش و قمری غذای سنتی اصفهانی با گوشت خانگی و لذیذ

طرز تهیه ماش و قمری غذای سنتی اصفهانی با گوشت خانگی و لذیذسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه ماش و قمری + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 90 دقیقه
زمان تهیه: 50 دقیقه

طرز تهیه ماش و قمری

مواد لازم برای 5 نفر

گوشت گوسفند 200 گرم

کلم قمری 2 عدد

ماش 2 لیوان

سبزی (شنبلیله، تره، جعفری و مرزه) 300 گرم

برنج نصف پیمانه

پیاز 2 عدد

فلفل، زردچوبه و نمک به ‌مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن ماش و قمری ، ابتدا 200 گرم گوشت گوسفندی رو داخل یک قابلمه بریزید و به آن 3 لیوان آب اضافه کنید. قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا گوشت نیم پز شود.


مرحله دوم

در فاصله پخت گوشت ، 2 لیوان ماش رو به خوبی پاک کنید ، بعد اون‌ها را به صورت کامل بشورید و داخل قابلمه بریزید. بعد دو برابر حجم ماش به آن آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار بدید. سپس زمان بدید تا ماش به صورت کامل بپزد و نرم شود.


مرحله سوم

دو عدد کلم قمری را پوست بگیرید ، بعد آنها را بشورید و به کمک رنده ریز یا درشت اون‌ها را رنده کنید. بعد کلم قمری رنده شده را به گوشت نیم پز شده اضافه کنید 10 دقیقه زمان بدید تا گوشت و کلم قمری با هم بجوشند.


مرحله چهارم

300 گرم سبزی که شامل شنبلیله ، تره ، جعفری و مرزه هست رو به خوبی بشورید و اون رو به صورت خیلی ریز و ساطوری خرد کنید.


مرحله پنجم

بعد سبزی خرد شده رو به همراه نصف پیمانه برنج که از قبل اون رو شستید ، به مخلوط کلم قمری و گوشت اضافه کنید و مجدد اجازه بدید تا 20 دقیقه مواد روی حرارت متوسط بمانند و آماده شوند.


مرحله ششم

بعد از گذشت این زمان ، ماش‌هایی که پخته شده‌اند رو به ترکیب قبلی اضافه کنید. بعد زمان بدید تا غذا بجوشد و آب آن کشیده شود.


مرحله هفتم

بعد اینکه آب غذا به صورت کامل کشیده شد ، به کمک گوشت کوب ترکیبات داخل قابلمه رو انقدر بکوبید ، تا مواد کشدار شوند. بعد غذای آماده شده رو داخل ظرف سرو بریزید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
برای اینکه ماش و قمری بدون گوشت درست کنید ، کافیست که تمامی این مواد رو آماده کنید و فقط 200 گرم گوشت رو حذف کنید.
یکی از نکاتی که باعث خوشمزه شدن این غذای اصفهانی می‌شود ، یکنواخت و کامل کوبیدن غذاست که باعث کشدار شدن آن بشود.
برای اینکه نفخ ماش‌ها گرفته شود ، حتماً اون‌ها را از شب قبل به مدت 24 ساعت داخل آب بریزید تا خیس بخورند.
یکی از نکاتی که باید به آن توجه کنید ، این هست که غذا نباید آب اضافی داشته باشد و آب آن باید به صورت کامل کشیده شود و به روغن بیفتد.
اگر نمی‌خواهید که کلم قمری‌ها را رنده کنید ، کافیست که آن را به همراه گوشت داخل قابلمه بریزید ، تا بپزد و نرم شود.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.