طرز تهیه متنجن مرغ گیلانی مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه متنجن مرغ گیلانی مجلسی و خوشمزهسلام به شما عزیزان سایت آشپزم 👩🏻‍🍳. دستور پخت امروز طرز تهیه متنجن مرغ 🍗 گیلانی هست یک غذای خوشمزه گیلانی که طرفدارهای زیادی داره مطمعنا شما هم بعد از پخت این غذا عاشقش میشید با من همراه باشید.

درجه سختی: 9/10

زمان پخت: 120
زمان تهیه: 60 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

مرغ 🍗 4 تکه

گردو 300 گرم

رب انار 1تا 2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی 🍅 1 قاشق غذاخوری

پیاز 🧅 متوسط 1 عدد

کشمش 🍇 پلویی 100 گرم

قیسی 200 گرم

آب انار نصف پیمانه( در صورت دلخواه)

شکر 3 قاشق غذاخوری

نمک 🧂 و فلفل و زردچوبه و گلپر به میزان لازم


مرحله اول

در ظرف مناسب کمی روغن ریخته و پیاز 🧅 رنده شده را تفت داده و گردوی چرخ شده را افزوده به همراه نمک 🧂 و فلفل و زردچوبه سپس رب گوجه 🍅 و رب انار هم اضافه کرده در این مرحله در صورت دلخواه آب انار اضافه شده یا آب.


مرحله دوم

مرغها 🍗 با فلفل و زردچوبه مزه دار شده و سرخ میشود و به خورشت🥘 در حال پخت افزوده میگردد.


مرحله سوم

وقتی خورش به قوام رسید کشمش 🍇 و قیسی تفت داده را به غذا اضافه کرده و در مراحل آخر پخت شکر و گلپر مزه این خورشت را تکمیل خواهد کرد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.