طرز تهیه متنجن مرغ گیلانی مجلسی و خوشمزه
سلام به شما عزیزان سایت آشپزم 👩🏻🍳. دستور پخت امروز طرز تهیه متنجن مرغ 🍗 گیلانی هست یک غذای خوشمزه گیلانی که طرفدارهای زیادی داره مطمعنا شما هم بعد از پخت این غذا عاشقش میشید با من همراه باشید.
درجه سختی: 9/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ مرغ 🍗 4 تکه
⫸ گردو 300 گرم
⫸ رب انار 1تا 2 قاشق غذاخوری
⫸ رب گوجه فرنگی 🍅 1 قاشق غذاخوری
⫸ پیاز 🧅 متوسط 1 عدد
⫸ کشمش 🍇 پلویی 100 گرم
⫸ قیسی 200 گرم
⫸ آب انار نصف پیمانه( در صورت دلخواه)
⫸ شکر 3 قاشق غذاخوری
⫸ نمک 🧂 و فلفل و زردچوبه و گلپر به میزان لازم
مرحله اول
در ظرف مناسب کمی روغن ریخته و پیاز 🧅 رنده شده را تفت داده و گردوی چرخ شده را افزوده به همراه نمک 🧂 و فلفل و زردچوبه سپس رب گوجه 🍅 و رب انار هم اضافه کرده در این مرحله در صورت دلخواه آب انار اضافه شده یا آب.
مرحله دوم
مرغها 🍗 با فلفل و زردچوبه مزه دار شده و سرخ میشود و به خورشت🥘 در حال پخت افزوده میگردد.
مرحله سوم
وقتی خورش به قوام رسید کشمش 🍇 و قیسی تفت داده را به غذا اضافه کرده و در مراحل آخر پخت شکر و گلپر مزه این خورشت را تکمیل خواهد کرد.