طرز تهیه میگو پفکی با دلستر به روش رستورانی
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک غذای خیلی خوشمزه به اسم میگو پفکی هست. یک آموزش عالی برای درست کردن میگو که به راحتی درست میشه. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه میگو پفکی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ میگو🍤 به مقدار دلخواه
⫸ پیاز🧅 2 عدد
⫸ سرکه یا آبلیمو 1 قاشق سوپ خوری
⫸ نمک🧂 ، فلفل سیاه ، پودر زنجبیل ، پودر سیر ، پودر تخم گشنیز ، ادویه مخصوص میگو و ماهی به مقدار لازم
⫸ آرد گندم 1 لیوان
⫸ آرد ذرت نصف لیوان
⫸ خمیر مایه 1 قاشق مرباخوری
⫸ بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
⫸ ماالشعیر تلخ نصف لیوان
⫸ تخم مرغ🥚 3 عدد
⫸ آب نصف لیوان
⫸ آویشن
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه میگو پلو زعفرانی مجلسی و رستورانی
مرحله اول
برای درست کردن این میگوهای پفکی ابتدا میگوها را تمیز کنید و داخل یک ظرف بریزید بعد 1 عدد پیاز🧅 را پوست بگیرید و بشویید و بعد آن را به صورت خلالی خرد کنید روی میگوها بریزید سپس به آنها فلفل سیاه ، پودر زنجبیل ، پودر سیر ، پودر تخم گشنیز ، ادویه مخصوص میگو و ماهی رو بزنید .
مرحله دوم
به میگوها سرکه یا آبلیمو بزنید بعد آنها را با هم مخلوط کنید و بزارید که میگو به مدت 1 ساعت⏰ داخل یخچال بمونه تا طعم بگیره حالا 1 قاشق مرباخوری خمیر مایه رو داخل نصف لیوان آب حل کنید بعد 3 عدد تخم مرغ🥚 و داخل یک ظرف بشکنید و زردهای آن را جدا کنید و داخل ظرف دیگر بریزید .
مرحله سوم
زرده های تخم مرغ با چنگال بزنید تا از لختگی در بیاد وقتی تخم مرغ از لختگی در اومد به آن دلستر تلخ را اضافه کنید و هم بزنید حالا سفیده تخم مرغ باهم هم بزنید تا پفکی شکل بشه بعد سفیده هایی که خوب فرم گرفته رو به زرده تخم مرغ اضافه کنید و کمی هم بزنید سپس خمیر مایه رو به مواد اضافه کنید .
مرحله چهارم
آرد گندم و آرد ذرت را هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدن به آنها مقداری بکینگ پودر ، فلفل سیاه و آویشن رو اضافه کنید و خوب با هم آنها را مخلوط کنید حالا یک حوله نمدار را روی ظرف بکشید و حدود 1 ساعت⏰ در دمای محیط قرار بدید تا استراحت کنه .
مرحله پنجم
بعد از 1 ساعت⏰ که خمیر آماده شد اون و مجدد هم بزنید پیاز🧅 و میگو رو داخل خمیر بزنید سپس اونها رو داخل ماهیتابه ای که داخل آن روغن ریختید و داغ شده بریزید تا کاملاً داغ بشه بعد از اینکه پیاز میگوها سرخ شدن آنها را از داخل روغن خارج کنید و روی دستمال روغن گیر بذارید تا روغن اضافی آنها گرفته بشه ؛ نوش جان