طرز تهیه میرزا قاسمی مجلسی و خوشمزه + نکات مهم
سلام همراهان همیشگی سایت آشپزم امروز با یه غذای خوشمزه دیگه در خدمت شمام پیشنهاد امروز ما برای شما طرز تهیه میرزا قاسمی مجلسی و خوشمزه هست که بسیار سادست یه غذای آسون و مفید که امیدوارم با نکاتی که گفتم این غذا رو بپزید و دوستش داشته باشید.
زمان تهیه: 15 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ 🍆بادمجان متوسط 6 عدد ( کباب شده )
⫸ گوجه متوسط 3 عدد
⫸ سیر 1 بوته متوسط
⫸ تخم مرغ 3-2 عدد
⫸ رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
⫸ نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
⫸ روغن به میزان دلخواه
مرحله اول
ابتدا بادمجان🍆 کبابی را پوست گرفته و با چاقو قطعه قطعه می کنیم سپس سیر رنده یا کوبیده شده را به همراه یک قاشق چای خوری سرخالی زردچوبه و 3-2 قاشق غذا خوری روغن و کمی نمک با حرارت کم تفت داده تا طلایی شود
مرحله دوم
سپس تخم مرغها را به آن اضافه کرده و آنقدر هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ و سیر به قطعات نیم سانتی تبدیل شود در این زمان بادمجان را به مواد اضافه کرده و خوب هم می زنیم.
مرحله سوم
گوجه های پوست گرفته و نگینی شده را به بادمجان اضافه کرده و می گذاریم تا بمدت 15 دقیقه با شعله متوسط (با در پوش )کاملا جا بیفتد بعد از پایان 15 دقیقه مواد را کاملا هم زده و با پشت قاشق آنقدر می زنیم تا بادمجان و گوجه یک دست شود.
مرحله چهارم
در این زمان رب را اضافه می کنیم و مواد را 10 دقیقه دیگر هم حرارت می دهیم تا کاملا جا بیفتد در پایان فلفل را اضافه می کنیم اکنون میرزا قاسمی آماده است.میرزاقاسمی هم با نان و هم با برنج خورده می شود.
نکته
❌ کباب کردن بادمجان🍆 : یک برش عمیق در بادمجان ایجاد کنید سپس در معرض حرارت مستقیم قرار داده و مدام پشت و رو کنید تا حرارت به طور یکسان به همه قسمتهای بادمجان رسیده و مغز پخت شود
❌ قبل از اضافه کردن گوجه فرنگی به بادمجان ها توصیه می شود آن ها را در مقداری روغن جدا گانه کمی تفت دهید تا آب آن بخار شود. در این حالت میرزا قاسمی خوشمزه تری خواهد داشت.
❌ در طبخ میرزا قاسمی می توان گوجه فرنگی را حذف کرد. در واقع گوجه فرنگی جزء مواد ضروری نمی باشد و به دلخواه می توان آن را حذف کرد.
❌ یکی از راه هایی که می توان رنگ میرزا قاسمی را بهتر کرد اضافه کردن مقداری رب گوجه فرنگی به آن است.
❌ میرزا قاسمی اصل با سیر طبخ می شود با این حال افرادی که نمی توانند سیر مصرف کنند می توانند در طرز تهیه میرزا قاسمی پیاز را جایگزین سیر کنند. اما میرزا قاسمی اصل را با سیر طبخ می کنند.