طرز تهیه مرغ آجری خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه مرغ آجری خوشمزه و مجلسی

سلام به کاربران عزیز سایت آشپزم امروز اومدیم با طرز تهیه مرغ آجری.روش های زیادی برای پخت مرغ هست ولی اگر بخواهید برای مهمونی ها یک مرغ خوشمزه درست کنید بهتر هست که سریع ترین روش رو امتحان کنید مثل این دستور پخت که میتونید خیلی راحت با این روش پیش برید و یک مرغ خوشمزه درست کنید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 4/10

زمان پخت: 300 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه مرغ آجری

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ مرغ سالم 1 عدد

پیاز 2 عدد

فلفل دلمه 1 عدد

نمک، فلفل به مقدار لازم

زعفرون به مقدار لازم

آبلیمو 2_3 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن مرغ آجری مرغ رو از شب قبل آماده کنید به این صورت که مرغ رو خیلی خوب بشورید سپس با نمک و فلفل سیاه و زعفران و آبلیمو مخلوط کنید و سپس فلفل دلمه ای هارو بشورید و خشک کنید سپس با اندازه دلخواهتون خرد کنید حالا پیاز رو خورد کنید و روی مرغ و داخل شکم مرغ بریزید سپس سس آماده شده رو روی مرغ خوب پخش کنید و روی مرغ سلفون بکشید تا فردا صبح که مرغتون خوب مزه دار بشه.


مرحله دوم

حالا میریم برای پخت مرغ ابتدا کف ظرف مورد نظرتون رو پیاز های حلقه شده بچینید و سپس مرغ رو که مزه دار کردید روی پیاز ها بزارید و مقداری از سس که سب قبل برای مزه دار کردن مرغ درست کردید رو روی مرغ بریزید.حالا پاهای مرغ رو ببندید.


مرحله سوم

حالا یک قابلمه بزرگ رو بزارید روی حرارت و سپس داخل قابلمه یک عدد آجر بزارید و ظرف مرغ رو روی اون بزارید و درظرف رو محکم ببندید.حدود 4 تا 5 ساعت طول میکشه تا مرغ کامل بپزه.در حین پخت بعد از 2 ساعت زعفران آب شده روی مرغ بمالید تا خوشرنگ تر بشه.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.