طرز تهیه مرغ کرانچی خانگی پفکی و ترد

طرز تهیه مرغ کرانچی خانگی پفکی و تردسلام به کاربران عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک فست فود خیلی خوشمزه به اسم مرغ کرانچی هست.اگه شما هم میخواید با کمترین مواد یک غذای خیلی خوشمزه رو در زمان کم درست کنید با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10

زمان پخت: 120 دقیقه
زمان تهیه: 15 دقیقه

طرز تهیه مرغ کرانچی

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ یا فیله مرغ 100 گرم

تخم مرغ 2 عدد

آرد سوخاری پولکی 1/5 پیمانه

آرد سفید 1/5 پیمانه

روغن به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول مرغ رو به هر روش که دوست دارید مزه دار کنید و یا اگه دوست ندارید آن را مزه دار نکنید. برای مزه کردن میتونید از ترکیب سیر روغن زیتون نمک و فلفل سیاه استفاده کنید بعد از اینکه مرغ ها رو مزه دار کردید آنها را به شکل نواری برش بزنید.


مرحله دوم

حالا میریم سراغ سوخاری کردن مواد مرغ ها رو به کمک چنگال داخل آرد سفید خوب بغلتونید سپس داخل ظرف دو عدد تخم مرغ بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید حالا مرغ ها رو داخل اون بزنید وقتی که خوب به تخم مرغ‌ها آغشته شد اون ها رو داخل آرد سوخاری پولکی بزنید


مرحله سوم

حالا داخل ماهی تابه روغن بریزید و اجازه بدید تا روغن حسابی داغ بشه وقتی که روغن خیلی خوب داغ شد حرارت رو کم کنید و مرغ ها رو دونه دونه داخل اون بریزید و سرخ کنید.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.