طرز تهیه مرغ ترش گیلانی با سبزی و رب انار

طرز تهیه مرغ ترش گیلانی با سبزی و رب انار

سلام خدمت شما عزیزان سایت آشپزم غذای امروز یه غذای خوشمزه از شمال کشورمون هست طرز تهیه مرغ ترش گیلانی با سبزی و رب انار امیدوارم از طعم این غذا لذت ببرید لطفا با من همراه باشید.

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 60
زمان تهیه: 15 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

مرغ  تکه
سبزی معطر(گشنیز- جعفری- تره- نعناع و خالواش) خالواش اگه در دست نبود میتونید حذف کنید.
لپه نصف پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
سیر 5 حبه
آب نارنج یا آبغوره نصف پیمانه
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم


مرحله اول

یک عدد پیاز با چهار حبه سیر را ریز ریز خورد کنید و کمی تفت بدید تکه های مرغ را اضافه کرده و سپس یک پیمانه لپه که از قبل خیس کردید و اضافه کنید و با مواد تفت بدید.سبزی سرخ شده را هم اضافه کنید.


مرحله دوم

پیاز رو تفت میدیم و مرغا رو هم با پیاز تفت میدیم تا رنگ مرغ تغییر کنه. لپه های خیس شده رو به مرغ و پیاز اضافه کنید و یه تفت کوچیک بدین و به اندازه کافی روی اونارو آب بریزید و حرارتشم ملایم کنید


مرحله سوم

در ظرفی جدا سیر له شده رو با سبزیجات معطر ، مثل سرخ کردن قورمه سبزی، سبزی و سرخ کنید.بعد از مدتی که لپه و مرغا پخته و نرم شد سبزی و سیر سرخ شده و ادویه و آب نارنجم اضافه میکنیم.


مرحله چهارم

وقتی خورش جا افتاد تخم مرغای هم زده رو هم بهش اضافه کنید. به همین راحتی مرغ ترش ما آمادست


نکته:

❌ گشنیز و جعفری و تره به یک اندازه باشد نعنا و ریحان کمتر.

❌من برای ترشی این خورش از یک قاشق غذاخوری رب انار ترش محلی استفاده میکنم چون ترشی و رنگ فوق العاده ای به این غذا میده.اگر تمایل داشتید که رب انار بریزید در همین مرحله اضافه کنید و یک تفت کوچک بدید.نمک.فلفل و زرد چوبه را اضافه کنید و تا روی مواد آبجوش بریزید بگذارید با حرارت متوسط خورش به خوبی جا بیفتد.

❌اگر از رب انار استفاده نکردید در این مرحله میتوانید آب لیمو ترش تازه یا آب نارنج یا آبغوره و یا آب انار ترش اضافه کنید.هیچ محدودیتی وجود ندارد هر ترشی که با ذائقه و میل شما سازگار تر باشد و میزان آن بستگی به ذائقه ی شما دارد.ولی در کل این خورش باید طعم ترشش غالب باشد.

❌میتوانید در ده دقیقه ی آخر سرو یک یا دو عدد تخم مرغ را کاملا هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود و سپس به خورش اضافه کنید درب خورش را ببندید و پس از چند چند دقیقه مجدد هم بزنید .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.