طرز تهیه مرغ لونگی گیلانی راحت و مجلسی بدون فر

طرز تهیه مرغ لونگی گیلانی راحت و مجلسی بدون فرسلام به کاربران سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای معروف شمالی رو آوردیم به اسم مرغ لونگی ؛ برای درست کردن این غذای خوشمزه مجلسی نیازی به فر ندارید و خیلی راحت میتونید درستش کنید .
با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 120 دقیقه
زمان تهیه: 240 دقیقه

طرز تهیه مرغ لونگی بدون فر

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

جوجه زير 1/5 كيلو 1 عدد

فلفل سياه ، زردچوبه و پودر سير از هر كدام 1 قاشق چایخوری

نمك به مقدار لازم

مواد لازم برای سس

پياز متوسط 3 عدد

زردچوبه و فلفل سياه از هر كدام 1 قاشق چایخوری

گردو آسياب يا خرد شده 1 پيمانه

نعناع خشک و چوچاق خشک از هر كدام 1 قاشق غذاخوری

زرشک 1/2 پيمانه

رب انار 3 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

ابتدا 1 عدد جوجه زیر 1/5 کیلو رو خوب بشورید و داخل یک ظرف بزارید سپس با خلال دندان همه سطح اون رو سوراخ کنید سپس ادویه ها که شامل فلفل سياه ، زردچوبه ، پودر سير و نمک هست رو روی مرغ بریزید و به خوبی مرغ رو ماساژ بدید سپس به مدت 1 الی 2 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا مرغ مزه دار شود .


مرحله دوم

برای درست کردن سس این غذا 3 عدد پیاز رو پوست بگیرید به خوبی رنده کنید ، پیازهارو با مقداری روغن داخل یک قابلمه بریزید و تفت بدید وقتی آب پیاز کشیده شد فلفل سیاه و زردچوبه رو اضافه کنید و کمی که تفت خورد نمک و پودر گردو رو اضافه کنید ، برای عطر بهتر نعنای خشک و چوچاق خشک رو اضافه کنید و باهم مخلوط کنید  .


مرحله سوم

بعد از اینکه مواد خوب تفت خورد زرشک رو به همراه رب انار اضافه کنید و مواد رو به خوبی باهم مخلوط کنید در آخر برای عطر و رنگ بهتر مقداری زعفران رو هم اضافه کنید و باهم مخلوط کنید .


مرحله چهارم

نصف مواد رو برای داخل مرغ بردارید و کنار بزارید سپس هر دو طرف مرغ رو به خوبی داخل روغن سرخ کنید تا جایی که فقط دو طرف مرغ طلایی شود .


مرحله پنجم

مرغ را از داخل روغن خارج کنید و با موادی که داشتیم داخل مرغ رو پر کنید و بعد شکم مرغ رو بدوزید ؛ به بقیه مواد سس مقداری آب اضافه کنید و مرغ شکم پر رو داخل سس بزارید و بعد در ظرف رو بزارید تا مرغ حدود 1/5 ساعت بپزه سپس میل نمایدد ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.