طرز تهیه نان سیر رستورانی با سس مخصوص

طرز تهیه نان سیر رستورانی با سس مخصوص

سلام به کاربران عزیز سایت آشپزم مطمعنا خیلی هاتون اسم نان سیر رو شنیدید به همین خاطر امروز براتون طرز تهیه نان سیر رو آوردم.

یک میان وعده خوشمزه که میتونید از اون به عنوان غذای اصلی هم استفاده کنید.با من همراه باشید.

درجه سختی: 5/10

زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه نان سیر رستورانی

مواد لازم برای 4 نفر

آرد 4 الی 5 پیمانه

شیر 1 لیوان

شکر 1/2 قاشق غذاخوری

خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 2 عدد

نمک 1 قاشق مرباخوری

روغن 1/4 پیمانه

مواد لازم برای سس نان سیر

جعفری 2 دسته

ریحون 1 دسته

سیر 4 حبه بزرگ

سس مایونز 3 قاشق غذاخوری

پنیر پارمسان 2 قاشق غذاخوری

آویشن 1 قاشق مرباخوری

سرکه 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا به میزان دلخواه

نمک و فلفل


مرحله اول

برای درست کردن نان سیر خوشمزه اول از همه نصف لیوان شیر به همراه خمیر مایه و شکر رو مخلوط کنید بزارید که به عمل بیاد.


مرحله دوم

در این مرحله دو عدد تخم مرغ رو بشکنید و نمک رو بهش اضافه کنید و خوووب باهم مخلوط کنید.سپس خمیر مایه به عمل اومده رو بهش اضافه کنید و بقیه شیر رو اضافه کنید و مخلوط کنید.


مرحله سوم

سپس آرد رو الک کنید و تو چند مرحله به موادتون اضافه کنید و هم بزنید و این کار رو چند بار تکرار کنید.تا جایی که میتونید با لیسک یا قاشق موادتون رو هم بزنید تا به خورد هم برن.وقتی آرد به خورد مواد رفت با دست موادتون رو ورز بدید.


مرحله چهارم

سپس روغن رو در دو الی سه مرحله به خمیر اضافه کنید و مخلوط کنید.وقتی خوب خمیر رو مخلوط کردید و ورز دادید.روی سطح کار آرد بپاشید و شروع کنید به ورز دادن خمیر.


مرحله پنجم

بعد از 10 الی 15 دقیقه که خمیر رو خوب ورز دادید خمیر رو به صورت چونه در بیارید و کاسه ای رو چرب کنید سپس روی خمیر رو هم چرب کنید تا ترک نخورد‌.خمیر رو داخل کاسه بزارید و روی اون پارچه بندازید و بزارید 2 ساعت به خمیرتون استراحت بدید.


مرحله ششم

سپس چند حبه سیر را خورد و ساطوری کنید تا عطر سیر بهتر بلند بشه.سپس جعفری و ریحان رو مقداری با چاقو ریز کنید و داخل غذا ساز یا مخلوط کن بریزید سیر له شده رو اضافه کنید سپس پنیر پارمزان به علاوه سس مایونز ، آویشن ، سرکه روغن زیتون و نمک رو اضافه کنید و این مواد رو با هم دیگه خوب میکس کنید‌.


مرحله هفتم

در این مرحله فر رو از قبل گرم کنید.وقتی حجم خمیر چند برابر شد و به عمل اومد یک مقدار داخل همون ظرف ورز بدید تا پف اضافه خمیر گرفته بشه.روی صفحه کار آرد بپاشید و خمیر رو به صفحه کار منتقل کنید و خمیر رو به صورت چونه دربیارید.متناسب با ظرف مورد نظرتون خمیر رو تقسیم کنید.


مرحله هشتم

سپس چونه هارو با وردنه باز کنید و به ظرف مورد نظرتون منتقل کنید و با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید.از مواد روی خمیر بریزید و روی آن خمیر پیتزا بریزید و با یک اسپری مقداری آب روی پنیر اسپری کنید و بزارید داخل فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه تا روی پنیر خوب طلایی بشه.نوش جان


نکات مهم
میتونید روی خمیر مواد پیتزا بریزید و یه پیتزای معرکه داشته باشید
دقت کنید که ورز دادن خمیر روی بافت نهایی نان خیلی موثر پس حتما 10 الی 15 دقیقه خمیر رو خوب ورز بدید
اگر میخوایید پنیرتون خوب کش بیاد حتما در انتها آب اسپری کنید
روی چندتا از نون سیر ها  میتونید سوسیس بزارید که طعمش رو بی نظیر میکنه

خواص سیر

مصرف سیر باعث کاهش فشار خون می شود
استفاده از سیر موجب کاهش کلسترول می شود
سیر سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند
مرطوب کننده پوست و باعث شادابی پوشت می شود
مصرف سیر باعث پیشگیری از سرطان می شود

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.