طرز تهیه نرگسی اسفناج با پیاز داغ

طرز تهیه نرگسی

سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای خوشمزه شمالی رو آوردیم که میتونید خیلی سریع درست کنید. آموزش طرز تهیه نرگسی هست. برای یادگیری این غذای خوشمزه شمالی با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه نرگسی

مواد لازم برای 4 نفر

اسفناج 1 کیلو گرم

پیاز 2 عدد متوسط

سیر رنده شده 1 قاشق مرباخوری

تخم مرغ 2 عدد

روغن مایع به میزان لازم

زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، آویشن به میزان لازم


مرحله اول

برای درست کردن این غذای سریع و خوشمزه ابتدا دو عدد پیاز متوسط رو پوست بگیرید و بشویید و بعد به صورت نگینی اون رو خرد کنید حالا داخل ماهی تابه مقداری روغن بریزید وقتی که روغن داغ شد به ان پیاز را اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که پیاز سبک و طلایی بشه.


مرحله دوم

حالا یک قاشق مرباخوری سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که عطر آن بلند بشه بعد ادویه ها که شامل زردچوبه نمک فلفل سیاه و آویشن هست رو به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که از خامی در بیاد.


مرحله سوم

ادویه ها که تفت خوردن به آن یک کیلو اسفناج خرد شده را اضافه کنید و تفت بدید بعد در ماهیتابه رو بزارید تا اسفناج ها بپزه.


مرحله چهارم

وقتی که اسفناج ها پخت اونها رو کنار بزنید و تخم مرغ ها را داخل ماهیتابه بشکنید بعد از اینکه تخم مرغ ها کمی بست آنها را با اسفناج مخلوط کنید.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.