طرز تهیه املت اسفناج رستورانی با پنیر

طرز تهیه املت اسفناج رستورانی با پنیرسلام به کاربران سایت آشپزم 👩🏻‍🍳 غذای امروز طرز تهیه املت اسفناج با پنیر🧀 هست. یک صبحانه خوشمزه و مفید که میتونید خیلی راحت و سریع اماده کنید و میل کنید.

درجه سختی: 3/10

زمان پخت: 30
زمان تهیه: 20 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ اسفناج 🥬 150 گرم

پیاز 🧅 1 عدد متوسط

تخم مرغ 🥚 3 عدد

نمک ، فلفل و دارچین به مقدار لازم

کره حیوانی 🧈 1 عدد (15 گرم)

روغن 2 قاشق غذا خوری


مرحله اول

ابتدا کره 🧈 و بعدش روغن میریزید داخل ماهیتابه و پیازهارو قشنگ تفت میدیم تا نرم بشن و طلایی /بعد نمک و فلفل بهش اضافه میکنیم اسفناج هاارو میریزیم تا نرم بشه


مرحله دوم

در آخر تخم مرغا 🥚 رو تو یه ظرف دیگ بشکونید هم بزنید قشنگ و باز نمک و فلفل و (مقداری دارچین به تخم مرغ بزنید ) بریزید روی پیاز و اسفناج و منتظر بمونید تا خودشو بگیره


مرحله سوم

درب ماهیتابه رو بذارید بعد یه طرفشو برگردونید


نکته:

❌ حتما با پنیر خامه ای سروش کنید چون فوق العاده خوشمزه و خوب میشه

❌ تا جای ممکن از بیبی اسفناج‌ استفاده کنید

خواص اسفناج:

✅ اسفناج با تقویت سیستم‌های ورودی بدن مانند غشاهای مخاطی، دستگاه تنفسی، ادراری و روده از بروز انواع عفونت جلوگیری می‌کند..
✅ اسفناج سرعت جذب قند در روده را کاهش داده و خاصیت ضد دیابتی دارد.
✅ این گیاه در کاهش کلسترول خون موثر است
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.