طرز تهیه املت اسفناج رستورانی با پنیر
سلام به کاربران سایت آشپزم 👩🏻🍳 غذای امروز طرز تهیه املت اسفناج با پنیر🧀 هست. یک صبحانه خوشمزه و مفید که میتونید خیلی راحت و سریع اماده کنید و میل کنید.
درجه سختی: 3/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ اسفناج 🥬 150 گرم
⫸ پیاز 🧅 1 عدد متوسط
⫸ تخم مرغ 🥚 3 عدد
⫸ نمک ، فلفل و دارچین به مقدار لازم
⫸ کره حیوانی 🧈 1 عدد (15 گرم)
⫸ روغن 2 قاشق غذا خوری
مرحله اول
ابتدا کره 🧈 و بعدش روغن میریزید داخل ماهیتابه و پیازهارو قشنگ تفت میدیم تا نرم بشن و طلایی /بعد نمک و فلفل بهش اضافه میکنیم اسفناج هاارو میریزیم تا نرم بشه
مرحله دوم
در آخر تخم مرغا 🥚 رو تو یه ظرف دیگ بشکونید هم بزنید قشنگ و باز نمک و فلفل و (مقداری دارچین به تخم مرغ بزنید ) بریزید روی پیاز و اسفناج و منتظر بمونید تا خودشو بگیره
مرحله سوم
درب ماهیتابه رو بذارید بعد یه طرفشو برگردونید
نکته:
❌ حتما با پنیر خامه ای سروش کنید چون فوق العاده خوشمزه و خوب میشه
❌ تا جای ممکن از بیبی اسفناج استفاده کنید
خواص اسفناج:
اسفناج سرعت جذب قند در روده را کاهش داده و خاصیت ضد دیابتی دارد.
این گیاه در کاهش کلسترول خون موثر است