طرز تهیه پاچینی ترد و خوشمزه به روش بازاری
سلام به آشپزان هنرمند سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای خیلی متفاوت با مرغ رو آوردیم به اسم پاچینی ، این غذای خیلی متفاوت یک پیشنهاد عالی برای مهمونی ها هست ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه پاچینی
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ ران مرغ🍗 5 عدد
⫸ پیاز🧅 1 عدد
⫸ فلفل دلمه🫑 نصف 1 عدد
⫸ پودر سیر ، آویشن ، پاپریکا ، فلفل سیاه ، نمک🧂 ، زردچوبه به مقدار لازم
⫸ تخم مرغ🥚 1 عدد
⫸ آرد سفید 1 پیمانه
⫸ آرد سوخاری 1 پیمانه
⫸ روغن به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه قارچ سوخاری پفکی با آرد سفید
مرحله اول
ابتدا ران های مرغ🍗رو از بالا برش بدید و به سوی پایین اون ها را جمع کنید ، 1 عدد پیاز🧅 را پوست بگیرید و بشویید و به صورت خلالی اون را برش بزنید ؛ پیاز🧅 رو به همراه مرغ🍗 داخل یک ظرف بریزید.
مرحله دوم
نصف 1 عدد فلفل دلمه ای🫑 رو هم به صورت خلالی برش بزنیم و به مرغ🍗 اضافه کنید ؛ ادویه ها که شامل پودر سیر ، آویشن ، پاپریکا ، فلفل سیاه ، نمک🧂 ، زردچوبه هست رو به مواد اضافه کنید.
مرحله سوم
آبلیمو رو به مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید و بذارید چند ساعت داخل یخچال بمونه تا مرغ خوب مزه دار بشه بعد از چند ساعت مرغ را از داخل یخچال بیرون بیارید و اون رو ابتدا داخل آرد سفید بعد داخل تخم مرغ🥚 زده شده در داخل آرد سوخاری بزنید و اونها رو داخل روغن داغ سرخ کنید ؛ نوش جان