طرز تهیه پاچینی ترد و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه پاچینی ترد و خوشمزه به روش بازاریسلام به آشپزان هنرمند سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای خیلی متفاوت با مرغ رو آوردیم به اسم پاچینی ، این غذای خیلی متفاوت یک پیشنهاد عالی برای مهمونی ها هست ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه پاچینی

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

ران مرغ🍗 5 عدد

پیاز🧅 1 عدد

فلفل دلمه🫑 نصف 1 عدد

پودر سیر ، آویشن ، پاپریکا ، فلفل سیاه ، نمک🧂 ، زردچوبه به مقدار لازم

تخم مرغ🥚 1 عدد

آرد سفید 1 پیمانه

آرد سوخاری 1 پیمانه

روغن به مقدار لازم


مرحله اول

ابتدا ران های مرغ🍗رو از بالا برش بدید و به سوی پایین اون ها را جمع کنید ، 1 عدد پیاز🧅 را پوست بگیرید و بشویید و به صورت خلالی اون را برش بزنید ؛ پیاز🧅 رو به همراه مرغ🍗 داخل یک ظرف بریزید.


مرحله دوم

نصف 1 عدد فلفل دلمه ای🫑 رو هم به صورت خلالی برش بزنیم و به مرغ🍗 اضافه کنید ؛ ادویه ها که شامل پودر سیر ، آویشن ، پاپریکا ، فلفل سیاه ، نمک🧂 ، زردچوبه هست رو به مواد اضافه کنید.


مرحله سوم

آبلیمو رو به مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید و بذارید چند ساعت داخل یخچال بمونه تا مرغ خوب مزه دار بشه بعد از چند ساعت مرغ را از داخل یخچال بیرون بیارید و اون رو ابتدا داخل آرد سفید بعد داخل تخم مرغ🥚 زده شده در داخل آرد سوخاری بزنید و اونها رو داخل روغن داغ سرخ کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.