طرز تهیه پاستا سیر و اسفناج بدون خامه خوشمزه و خانگی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پاستا سیر و قارچ + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه پاستا سیر و قارچ
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ قارچ 5 عدد
⫸ پاستا 1 بسته
⫸ پنیر خامه ای 2 قاشق غذاخوری
⫸ اسفناج 100 گرم
⫸ سیر 1 بوته
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
⫸ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه پاستا سیر و گردو وگان بدون مرغ به روش رستورانی
مرحله اول
برای شروع یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و بعد اون را به صورت نگینی خرد کنید. حالا داخل یک ماهیتابه مقداری روغن زیتون بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید ، زمان بدید تا ماهیتابه داغ شود. وقتی که ماهیتابه داغ شد ، پیاز رو درون آن بریزید و تفت بدید تا جایی که پیاز سبک و طلایی شود.
مرحله دوم
سیرها را پوست بگیرید و بشورید و بعد اون رو رنده کنید. به پیاز اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت بدید تا عطر سیر بلند شود. حالا قارچها رو پوست بگیرید و بعد اونها را به صورت اسلایسی خرد کنید. به ترکیب پیاز و سیر داخل ماهیتابه اضافه کنید و تفت بدید ، تا جایی که آب قارچها تقریباً کشیده شود و قارچها پخته شوند.
مرحله سوم
دو قاشق غذاخوری پنیر خامهای رو به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و تفت بدید ، تا جایی که پنیر از خامی در بیاید و بافت آن از هم باز شود. حالا اسفناج ، نمک و فلفل رو به مواد اضافه کنید و ترکیب کنید بعد مواد را از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم
داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که آب به جوش آمد ، پاستا رو به همراه مقداری نمک داخل آن بریزید و زمان بدید تا پاستاها بپزند و نرم شوند.
مرحله پنجم
وقتی که پاستاها نرم شد ، اونها را آبکش کنید و بعد به سس اضافه کنید و ترکیب کنید ، تا پاستاها به صورت کامل به سس آغشته شوند. سپس اونها رو داخل ظرف سرو بریزید و میل کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ اگر نمیخواهید که سس این غذا رو به این روش درست کنید ، تمامی مواد رو به جز اسفناج و پاستا داخل ظرف مخصوص فر بریزید. داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه قرار بدید. سپس پاستا و اسفناج رو به آن اضافه کنید.
◉ به جای پنیر خامهای میتوانید از پنیر پیتزا ، پنیر ماسکارپونه و یا هر پنیر بدون نمک دیگری استفاده کنید.
◉ در تهیه این غذا بهتر است که از قارچ قهوهای استفاده کنید ، اما اگر در دسترس نداشتید میتوانید از قارچ سفید هم استفاده کنید.