طرز تهیه پیراشکی گوشت به شکل گل رز با پنیر
سلام به مخاطبین سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک پیراشکی خیلی متفاوت رو آوردیم که خیلی راحت درست میشه. و میتونید برای یک پذیرایی متفاوت در مهمانی ها ازش استفاده کنید ؛ آموزش امروز طرز تهیه پیراشکی گل رز هست ، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه پیراشکی گل رز
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
مواد لازم برای خمیر پیراشکی
⫸ آرد 3/5 لیوان
⫸ آب 1 لیوان
⫸ تخممرغ🥚 1 عدد
⫸ نمک🧂 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای مواد میانی پیراشکی
⫸ گوشت چرخکرده🥩 80 گرم
⫸ پیاز🧅 1 عدد
⫸ پیازچه 2 عدد
⫸ پودر سیر و پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
⫸ نمک🧂 و فلفل به مقدار لازم
⫸ پنیر گودا🧀 به مقدار لازم
⫸ رب گوجه فرنگی🍅 به مقدار لازم
⫸ سس گوجه فرنگی🍅 به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه پیراشکی مرغ و پنیر با سس مخصوص + نکات
مرحله اول
3/5 لیوان آرد رو با 1 لیوان آب ، 1 عدد تخم مرغ🥚 و 1 قاشق چای خوری نمک🧂 مخلوط کنید تا وقتی که یک خمیر منسجم به دست بیارید بعد روی اون رو سلفون بکشید و به آن 30 دقیقه⏰ استراحت بدید .
مرحله دوم
برای درست کردن مواد میانی پیراشکی ابتدا 1 عدد پیاز🧅 را پوست بگیرید و رنده کنید ؛ 80 گرم گوشت چرخ کرده را داخل یک ظرف بریزید بعد به اون پیاز رنده شده🧅 ، 2 عدد پیازچه خرد شده ، 1 قاشق چای خوری پودر سیر و پودر آویشن و مقداری نمک🧂 و فلفل را اضافه کنید بعد آنها را با هم خوب مخلوط کنید و ورز بدید تا کاملا با هم مخلوط بشن .
مرحله سوم
بعد از استراحت خمیر روی سطح کار و آرد پاشی کنید بعد خمیر رو کمی ورز بدید سپس آن را به شکل یک مستطیل با وردنه باز کنید تا جایی که میتونید خمیر را نازک کنیم و با چاقو خمیر را به شکل مستطیل برش بزنید و روی هر قسمت پنیر گودا🧀 بذارید سپس از مواد گوشتی به شکل نواری و خیلی کم روی اون بزارید حالا خمیر را رول کنید .
مرحله چهارم
داخل قالب رو با روغن چرب کنید و پیراشکی ها را داخل قالب بگذارید سپس رب گوجه فرنگی🍅 ، سس گوجه فرنگی🍅 و آب رو داخل یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید وقتی که این سس رقیق شد اون رو روی پیراشکی ها براش کنید و داخل فر از قبل گرم شده به مدت 180 درجه🔥 به مدت 1 ساعت⏰ قرار بدید ؛ نوش جان