طرز تهیه پیراشکی گوشت به شکل گل رز با پنیر

طرز تهیه پیراشکی گوشت به شکل گل رز با پنیرسلام به مخاطبین سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک پیراشکی خیلی متفاوت رو آوردیم که خیلی راحت درست میشه. و میتونید برای یک پذیرایی متفاوت در مهمانی ها ازش استفاده کنید ؛ آموزش امروز طرز تهیه پیراشکی گل رز هست ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه پیراشکی گل رز

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

مواد لازم برای خمیر پیراشکی

آرد 3/5 لیوان

آب 1 لیوان

تخم‌مرغ🥚 1 عدد

نمک🧂 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای مواد میانی پیراشکی

گوشت چرخ‌کرده🥩 80 گرم

پیاز🧅 1 عدد

پیازچه 2 عدد

پودر سیر و پودر آویشن 1 قاشق چایخوری

نمک🧂 و فلفل به مقدار لازم

پنیر گودا🧀 به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی🍅 به مقدار لازم

سس گوجه فرنگی🍅 به مقدار لازم


مرحله اول

3/5 لیوان آرد رو با 1 لیوان آب ، 1 عدد تخم مرغ🥚 و 1 قاشق چای خوری نمک🧂 مخلوط کنید تا وقتی که یک خمیر منسجم به دست بیارید بعد روی اون رو سلفون بکشید و به آن 30 دقیقه⏰ استراحت بدید .


مرحله دوم

برای درست کردن مواد میانی پیراشکی ابتدا 1 عدد پیاز🧅 را پوست بگیرید و رنده کنید ؛ 80 گرم گوشت چرخ کرده را داخل یک ظرف بریزید بعد به اون پیاز رنده شده🧅 ، 2 عدد پیازچه خرد شده ، 1 قاشق چای خوری پودر سیر و پودر آویشن  و مقداری نمک🧂 و فلفل را اضافه کنید بعد آنها را با هم خوب مخلوط کنید و ورز بدید تا کاملا با هم مخلوط بشن .


مرحله سوم

بعد از استراحت خمیر روی سطح کار و آرد پاشی کنید بعد خمیر رو کمی ورز بدید سپس آن را به شکل یک مستطیل با وردنه باز کنید تا جایی که میتونید خمیر را نازک کنیم و با چاقو خمیر را به شکل مستطیل برش بزنید و روی هر قسمت پنیر گودا🧀 بذارید سپس از مواد گوشتی به شکل نواری و خیلی کم روی اون بزارید حالا خمیر را رول کنید .


مرحله چهارم

داخل قالب رو با روغن چرب کنید و پیراشکی ها را داخل قالب بگذارید سپس رب گوجه فرنگی🍅 ، سس گوجه فرنگی🍅 و آب رو داخل یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید وقتی که این سس رقیق شد اون رو روی پیراشکی ها براش کنید و داخل فر از قبل گرم شده به مدت 180 درجه🔥 به مدت 1 ساعت⏰ قرار بدید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.