طرز تهیه پیراشکی گوشت ساده و خوشمزه

طرز تهیه پیراشکی گوشت ساده و خوشمزهسلام به عزیزان سایت آشپزم غذای امروز پیراشکی گوشت 🥟 هست یه میان وعده خوشمزه با که بسیار سالم و راحت وخوشمزه است،این میان وعده میتونه مقوی ترین و خوشمزه ترین میان وعده باشه.با من همراه باشید.

درجه سختی: 5/10

زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری

شیر ولرم🥛 1 پیمانه

شکر 1 قاشق غذا خوری

نمک🧂 1 قاشق چایخوری

⫸ تخم مرغ🥚 1 عدد

روغن مایع 3 قاشق غذاخوری پر

آرد 3 پیمانه ( تا جایی که خمیر بدست نچسبه )


مرحله اول

خمیرمایه و شیر ولرم وشکر را مخلوط کنید و ده دقیقه بزارید کنار تا خمیرمایه عمل بیاد.روغن رو با تخم مرغ و نمک مخلوط کنید با چنگال بزنید بعد روغن و تخم مرغ🥚 رو مخلوط کنید و خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید و بعد آرد را کم کم بریزید.


مرحله دوم

خمیر یکم چسبندس پس کم کم آرد رو اضافه کنید تا لطیف و یکدست بشه حالا خمیر را در کاسه ورز بدید ورز دادن و کوبیدن خمیر خیلی مهمه توی پف کردن خمیر خیلی تاثیر داره و بعد توی یه کاسه دیگه رو کمی چرب کنید و خمیر رو بزارید و سلفون بکشید وحدود یک ساعت فقط بزارین جای گرم جایی که نسبتا گرم باشه تا استراحت کنه.


مرحله سوم

مواد گوشتی:

پیاز 🧅 رو سرخ کنید گوشت چرخ کرده🥩 رو تفت بدید و حالا هر ادویه که دوست دارید بریزید و فلفل دلمه ای🫑 و هویج 🥕 و….. هر چیزی که دوست دارید میتونید اضافه کنید و بعد خاموش کنید.کف سینی تونو یا چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید


مرحله چهارم

حالا خمیر رو روی میز کار پهن کنید حالا با رینگ گرد سایز متوسط خمیر رو در بیارید و بزارید روی قالب مخصوص پیراشکی و از مایه وسطش بریزید داخلش و ببندید و حالا دور خمیر رو به صورت بافت یا هر جور که مایلید آماده کنید شکل پیراشکی متفاوته و کاملا سلیقه ای هستش.🥟


مرحله پنجم

برای رومال هم یک عدد زرده تخم مرغ🥚 با چنگال بزنید و با یک قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید و کمی زعفران اضافه کنید و رومال بزنید.حالا توی فر از قبل گرم شده 200 درجه به مدت 20-30 دقیقه یا تا زمانیکه خمیرتون برشته بشه. بزارید بپزه.


نکته:

❌ حتما خمیر را ده تا پونزده دقیقه ورز بدید تا چسبندگی خمیر برطرف بشه

❌ اگر بعد از 5 دقیقه ورز دادن خمیر هنوز چسبنده بود یک الی دو قاشق غذاخوری ارد را کم کم اضافه کنید و‌خوب ورز بدید تا کاملا خمیر نرم و پنبه ای و بدون ترک بشه

❌ اگر خمیر و‌کم‌ورز بدین پیراشکی هاتون خشک و سفت میشن و خوب پف نمیکنن🥟

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.