طرز تهیه پیراشکی مرغ و پنیر با نان لواش بدون فر

طرز تهیه پیراشکی مرغ و پنیر با نان لواش بدون فرهمراهان محترم سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پیراشکی مرغ با نان لواش بدون نیاز به فر هست ، یک پیراشکی خیلی خوشمزه و راحت که با دردسترس ترین مواد درست میشه و مناسب یک وعده غذایی جذاب برای کودکانتان است ؛ با من همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه پیراشکی مرغ با نان لواش بدون فر

مواد لازم برای 3 الی 4 نفر

سیر 2 الی 3 حبه

فیله مرغ 150 گرم

پیاز کوچک 1 عدد

فلفل دلمه 1 عدد

نمک ، پاپریکا و ادویه کاری به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا ، موزارلا یا گودا به مقدار لازم

نان ترتیلا یا نان لواش 4 عدد

آب 3 قاشق غذاخوری

آرد 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

ابتدا سیر رو پوست بگیرید و به صورت خیلی ریز آن رو خرد کنید سپس داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید وقتی که روغن داغ شد سیر رو به اون اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که عطر سیر بلند شود .


مرحله دوم

در این فاصله 150 گرم فیله مرغ را به صورت نگینی خرد کنید و وقتی که عطر سیر بلند شد مرغ رو به اون اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که مرغ تغییر رنگ بده سپس 1 عدد پیاز کوچک رو پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید .


مرحله سوم

1 عدد فلفل دلمه ای رو هم خوب بشویید و به صورت نگینی خرد کنید و به همراه پیاز به مرغ و سیر اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که کاملا بپزه وقتی که مواد کاملا پخت نمک ، پاپریکا و ادویه کاری بزنید و بعد 1 قاشق رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا وقتی که بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود .


مرحله چهارم

وقتی که مواد رو کمی تفت دادید از روی حرارت بردارید و کنار بذارید 1 قاشق غذاخوری آرد رو با 3 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید حالا نان لواش یا نان لواش را از وسط نصف کنید و از مخلوط آب و آرد رو روی اون براش کنید بعد اون رو به صورت مخروطی بپیچید .


مرحله پنجم

داخل اون کمی پنیر پیتزا بریزید و بعد از مواد داخل نان بریزید به لبه های نان از مخلوط آرد و آب بزنید و بعد نان رو ببندید حالا داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن داغ شد پیراشکی ها را داخل اون سرخ کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.