طرز تهیه پیتزا مرغ لقمه ای با نان تافتون بدون فر
همراهان سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک پیتزا خیلی سریع و بدون خمیر رو آوردیم که با یکبار درست کردن عاشق اون میشید آموزش امروز طرز تهیه پیتزا لقمه ای با نان تافتون بدون فر هست .
با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه پیتزا مرغ لقمه ای
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ نان پیتا یا تافتون یا لواش به مقدار لازم
⫸ سینه مرغ پخته شده 1 عدد
⫸ فلفل دلمه 1 عدد
⫸ قارچ 6 عدد
⫸ ذرت 2 قاشق غذاخوری
⫸ پنیر پیتزا به مقدار لازم
⫸ سس گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
⫸ نمک ، پودر سیر ، آویشن ، فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه دونات پیتزایی بدون فر مخصوص مهمانی
مرحله اول
ابتدا پیاز را پوست بگیرید و سپس به صورت خلالی اون رو خرد کنید داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن داغ شد پیاز را داخل آن بریزید و تفت بدید تا وقتی که طلایی شود .
مرحله دوم
وقتی که طلایی شد فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه کنید و بعد از چند دقیقه قارچ رو اضافه کنید حالا مقداری آبلیمو بریزید تا رنگ قارچ سیاه نشه تفت بدهید تا وقتی که قارچ بپزد .
مرحله سوم
سینه مرغ را آبپز کنید و به صورت خیلی ریز رنده کنید بعد به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید در آخر ادویه های دلخواه خودتون رو اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید ذرت رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید .
مرحله چهارم
ماهیتابه مورد نظرتون رو با کمی روغن چرب کنید و داخل آن یک عدد نان مورد نظر را قرار بدید سپس روی اون کمی سس کچاپ بریزید و با پشت قاشق آن را روی نان پخش کنید .
مرحله پنجم
یک لایه پنیر پیتزا بریزید سپس موادی که درست کردید را بریزید بعد دوباره یک لایه پنیر پیتزا بریزید و یک نان دیگر روی آن قرار بدید بعد یک جسم سنگین روی آن قرار بدید اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه روی حرارت ملایم بماند وقتی که یک طرف آن پخت را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزه ؛ نوش جان