طرز تهیه پلو شوشتری با مرغ خوشمزه و عالی به روش سنتی
سلام به دوستان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک غذای جذاب جنوبی است که با طعم جذابش کلی طرفدار داره آموزش امروز پلو شوشتری است ؛ برای یادگیری این غذای خوشمزه و تهیه اون برای عزیزانتون با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه پلو شوشتری با مرغ
مواد لازم برای 3 الی 4 نفر
⫸ برنج 2 تا 2/5 پیمانه
⫸ لوبیا چشم بلبلی🫘 1 پیمانه
⫸ شوید تازه🌿 200 گرم
⫸ پیاز بزرگ🧅 1 عدد
⫸ سینه مرغ بدون استخوان🥠 200 گرم
⫸ زعفران دم کرده به میزان لازم
⫸ روغن به میزان لازم
⫸ نمک🧂 2 قاشق چایخوری
⫸ فلفل سیاه ، فلفل قرمز🌶️ ، پودر کاری ، پودر سیر🧄 از هر کدام 1/2 قاشق چایخوری
⫸ زردچوبه 1 قاشق چایخوری
مرحله اول
یک پیمانه لوبیا چشم بلبلی🫘 رو به همراه آب داخل قابلمه بریزید و به آن نمک🧂 اضافه کنید و اجازه بدید که لوبیاهاتون بپزه حالا یک عدد پیاز بزرگ🧅 رو پوست بگیرید و وقتی که پیاز خشک شد آن را به صورت نگینی خرد کنید به همراه روغن داخل ماهیتابه بریزید و وقتی که پیاز سبک و طلایی شد .
مرحله دوم
مرغتون رو که از قبل به صورت مربع های کوچک خرد کردید اضافه کنید و با هم تفت بدید تا رنگ مرغ تغییر کنه و سفید رنگ بشه ، به پیازها و مرغ هاتون فلفل سیاه ، فلفل قرمز🌶️ ، پودر کاری ، پودر سیر🧄 و زردچوبه اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید ، حدود 1 دقیقه⏰ بعد زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید و در ظرف رو بذارید تا مرغاتون خوب مغز پخت بشه .
مرحله سوم
داخل قابلمه مقداری آب بریزید وقتی به جوش اومد به عنوان یک قاشق غذاخوری نمک🧂 اضافه کنید سپس برنج را داخل اون بریزید قبل از اینکه برنج کامل بپزه به اون شوید تازه🌿 خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس برنج را آبکش کنید .
مرحله چهارم
داخل قابلمه برنج مواد گوشتی و لوبیا رو به صورت لایه لایه بریزه در نهایت در قابلمه رو بزارید و دم بذارید وقتی که برنج شروع کرد به بخار کردن در ظرف بردارید و به آن زعفران اضافه کنید و اجازه بدید تا کاملا دم بکشه سپس داخل ظرف سرو بکشید ؛ نوش جان