طرز تهیه پلو شوشتری با مرغ خوشمزه و عالی به روش سنتی

طرز تهیه پلو شوشتری با مرغ خوشمزه و عالی به روش سنتیسلام به دوستان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک غذای جذاب جنوبی است که با طعم جذابش کلی طرفدار داره آموزش امروز پلو شوشتری است ؛ برای یادگیری این غذای خوشمزه و تهیه اون برای عزیزانتون با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 15 دقیقه

طرز تهیه پلو شوشتری با مرغ

مواد لازم برای 3 الی 4 نفر

برنج 2 تا 2/5 پیمانه

لوبیا چشم بلبلی🫘 1 پیمانه

شوید تازه🌿 200 گرم

پیاز بزرگ🧅 1 عدد

سینه مرغ بدون استخوان🥠 200 گرم

زعفران دم کرده به میزان لازم

روغن به میزان لازم

نمک🧂 2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه ، فلفل قرمز🌶️ ، پودر کاری ، پودر سیر🧄 از هر کدام 1/2 قاشق چایخوری

زردچوبه 1 قاشق چایخوری


مرحله اول

یک پیمانه لوبیا چشم بلبلی🫘 رو به همراه آب داخل قابلمه بریزید و به آن نمک🧂 اضافه کنید و اجازه بدید که لوبیاهاتون بپزه حالا یک عدد پیاز بزرگ🧅 رو پوست بگیرید و وقتی که پیاز خشک شد آن را به صورت نگینی خرد کنید به همراه روغن داخل ماهیتابه بریزید و وقتی که پیاز سبک و طلایی شد .


مرحله دوم

مرغتون رو که از قبل به صورت مربع های کوچک خرد کردید اضافه کنید و با هم تفت بدید تا رنگ مرغ تغییر کنه و سفید رنگ بشه ، به پیازها و مرغ هاتون فلفل سیاه ، فلفل قرمز🌶️ ، پودر کاری ، پودر سیر🧄 و زردچوبه اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید ، حدود 1 دقیقه بعد زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید و در ظرف رو بذارید تا مرغاتون خوب مغز پخت بشه .


مرحله سوم

داخل قابلمه مقداری آب بریزید وقتی به جوش اومد به عنوان یک قاشق غذاخوری نمک🧂 اضافه کنید سپس برنج را داخل اون بریزید قبل از اینکه برنج کامل بپزه به اون شوید تازه🌿 خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس برنج را آبکش کنید .


مرحله چهارم

داخل قابلمه برنج مواد گوشتی و لوبیا رو به صورت لایه لایه بریزه در نهایت در قابلمه رو بزارید و دم بذارید وقتی که برنج شروع کرد به بخار کردن در ظرف بردارید و به آن زعفران اضافه کنید و اجازه بدید تا کاملا دم بکشه سپس داخل ظرف سرو بکشید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.