طرز تهیه رولت کوکو سبزی در ماهیتابه با پنیر خامه ای
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز آموزش طرز تهیه رولت کوکو سبزی هست. این غذا یکی از فینگر ف.د های متفاوتی هست که شما میتونید به راحتی درست کنید و در جشن هاتون اون رو سرو کنید. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه رولت کوکو سبزی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ سبزی کوکو 160 گرم
⫸ تخممرغ 3 عدد
⫸ سیر 2 حبه
⫸ دارچین 1 قاشق چایخوری
⫸ نمک و فلفل به مقدار لازم
⫸ پنیر خامه ای 50 گرم
⫸ سس مایونز 4 قاشق غذاخوری
⫸ گردو خرد شده و زرشک به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کوکو سبزی ساده و خوشمزه
مرحله اول
ابتدا ۱۶۰ گرم سبزی کوکو رو داخل یک ظرف بریزید و روی آن سه عدد تخم مرغ را بشکنید حالا دو حبه سیر و پوست بگیرید و آن را رنده کنید و به سبزی ها اضافه کنید حالا یک قاشق دارچین را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم
حالا داخل ماهی تابه کمی روغن بریزید وقتی که روغن داغ شد مواد کوکو رو داخل ماهیتابه بریزید و اجازه بدید تا بپزه بعد از اینکه پخت آن را برگردانید تا طرف دیگه کوکو بپزه سپس آن را از داخل ماهیتابه بیرون بیارید تا خنک بشه.
مرحله سوم
برای درست کردن سس ابتدا ۵۰ گرم پنیر خامه ای رو داخل یک ظرف بریزید و به اون ۴ قاشق غذاخوری سس مایونز اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید در آخر گردو خرد شده و زرشک رو هم اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم
حالا کوکو را روی سلفون بزارید و از سس روی کوکو بریزید و همه جای آن پخش کنید سپس کوکو را به کمک سلفون رول کنید بعد به مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره بعد از این مدت به هر سایزی که دوست دارید آن را برش بزنید و داخل ظرف سرو بچینید نوش جان