طرز تهیه رول سوسیس با آموزش مرحله به مرحله
سلام به هنرمندهای عزیز سایت آشپزم 👩🏻🍳. آموزش امروز رول سوسیس🌭 هست یه پیش غذای خوشمزه که به راحتی درست میشه.میتونید این پیش غذای خوشمزه رو توی تولد و مهمونی هاتون درست کنید.با من همراه باشید.
درجه سختی: 3/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آرد 240 گرم
⫸ شکر 25 گرم
⫸ نمک🧂 1/2 قاشق چایخوری
⫸ مایه خمیر فوری 4 گرم یا 1 قاشق چایخوری
مرحله اول
همه مواد خشک رو با هم خوب مخلوط کنید حالا 1 عدد تخم مرغ🥚 + 155 گرم شیر🥛 اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر تو کاسه جمع بشه🥣 بعد 35 گرم کره همدمای محیط و نرم شده رو اضافه میکنید
مرحله دوم
کاسهای رو کمی چرب کنید و خمیرتون بزارید داخلش و یکساعت یا تا زمانیکه که حجمش دو برابر بشه تو دمای محیط استراحت بدید
مرحله سوم
سپس به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید، چانه بگیرید و 15 دقیقه دیگه استراحت بدید بعد از اون هر خمیر رو به شکل بیضی باز کنید و رول کنید و دور سوسیس بپیچید🌭 و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته و روش آرد برنج الک کردید بچینید و مجدد یکساعت دیگه استراحت بدید
مرحله چهارم
سپس خمیرها رو با 1 عدد زرده تخممرغ و 1 قاشق چایخوری شیر که مخلوط شده رومال کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 25 دقیقه یا تا زمانیکه نونها طلایی بشه بپزید🔥
نکته:
❌ بچه ها من با میکسر ورز دادم شما اگه با دست ورز میدید، طبق همین مراحلی که میگم پیش میرید
❌ اگه با دست کار میکنید در این مرحله خمیر رو روی سطح کار میارید و 15 دقیقه ورز میدید
❌ با توجه به اصطلاحا آبخور آردها ممکنه که خمیرتون آرد بیشتری بخواد اگه دیدید خمیر جمع نمیشه فقط در حد آرد پاشی آرد اضافه کنید تا خمیر در طی ورز دادن کاملا صاف و یکدست بشه