طرز تهیه رول ژامبون سوخاری رستورانی با نان تست
سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه رول ژامبون سوخاری رو آوردیم یک فینگرفود ساده و لذیذ که میتونید به راحتی در کمترین زمان اون رو درست کنید و در مهمونی هاتون سرو کنید ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه رول ژامبون سوخاری
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ نان تست🍞 10 عدد
⫸ ژامبون 5 ورق
⫸ پنیر ورقهای🧀 8 عدد
⫸ سس 1 پیمانه
⫸ آب به مقدار لازم
⫸ تخم مرغ🥚 2 عدد
⫸ آرد 2 پیمانه
⫸ پودر سوخاری 2 پیمانه
⫸ روغن به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه پای سیب زمینی ویژه با ژامبون + قارچ و پنیر
مرحله اول
10 عدد نان تست🍞 را روی سطح کار بزارید و با چاقو اطراف آنها را ببرید حالا به کمک کمی آب لبه 2 نان تست را به هم بچسبانید بعد با وردنه روی آنها رو وردنه بکشید تا نازک بشه ، اطراف آن را با چاقو ببرید تا صاف و یکدست بشه .
مرحله دوم
روی خمیر را از هر سسی که دوست دارید آغشته کنید ، روی 2/3 خمیر را ژامبون بزارید و روی ژامبون ها پنیر ورقه ای🧀 قرار بدید بعد خمیر و رول کنید سپس رول ژامبون رو با دست خوب فشرده کنید ، آن را داخل سلفون قرار بدید و خیلی محکم سلفون را دور آن بپیچید .
مرحله سوم
رول ها رو به مدت 1 ساعت⏰ داخل فریزر قرار بدید بعد از اینکه اونها رو از فریزر بیرون آوردید هر رول رو اول داخل آرد بعد داخل تخم مرغ🥚 و مجدد داخل آرد مجدد داخل تخم مرغ🥚 و در آخر داخل آرد سوخاری بغلتانید .
مرحله چهارم
داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید تا داغ بشه ، رول ها رو داخل ماهیتابه قرار بدید و اجازه بدید تا هر طرف چند دقیقه سرخ بشه ؛ نوش جان