طرز تهیه رول ژامبون سوخاری رستورانی با نان تست

طرز تهیه رول ژامبون سوخاری رستورانی با نان تستسلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه رول ژامبون سوخاری رو آوردیم یک فینگرفود ساده و لذیذ که میتونید به راحتی در کمترین زمان اون رو درست کنید و در مهمونی هاتون سرو کنید ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه رول ژامبون سوخاری

مواد لازم برای 4 نفر

نان تست🍞 10 عدد

ژامبون 5 ورق

پنیر ورقه‌ای🧀 8 عدد

سس 1 پیمانه

آب به مقدار لازم

تخم مرغ🥚 2 عدد

آرد 2 پیمانه

پودر سوخاری 2 پیمانه

روغن به مقدار لازم


مرحله اول

10 عدد نان تست🍞 را روی سطح کار بزارید و با چاقو اطراف آنها را ببرید حالا به کمک کمی آب لبه 2 نان تست را به هم بچسبانید بعد با وردنه روی آنها رو وردنه بکشید تا نازک بشه ، اطراف آن را با چاقو ببرید تا صاف و یکدست بشه .


مرحله دوم

روی خمیر را از هر سسی که دوست دارید آغشته کنید ، روی 2/3 خمیر را ژامبون بزارید و روی ژامبون ها پنیر ورقه ای🧀 قرار بدید بعد خمیر و رول کنید سپس رول ژامبون رو با دست خوب فشرده کنید ، آن را داخل سلفون قرار بدید و خیلی محکم سلفون را دور آن بپیچید .


مرحله سوم

رول ها رو به مدت 1 ساعت⏰ داخل فریزر قرار بدید بعد از اینکه اونها رو از فریزر بیرون آوردید هر رول رو اول داخل آرد بعد داخل تخم مرغ🥚 و مجدد داخل آرد مجدد داخل تخم مرغ🥚 و در آخر داخل آرد سوخاری بغلتانید .


مرحله چهارم

داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید تا داغ بشه ، رول ها رو داخل ماهیتابه قرار بدید و اجازه بدید تا هر طرف چند دقیقه سرخ بشه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.