طرز تهیه ساندویچ ژامبون با قارچ و پنیر فوری در ماهیتابه

طرز تهیه ساندویچ ژامبون با قارچ و پنیر فوری در ماهیتابهسلام به مخاطبین سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای سریع و راحت رو آوردیم که برای وقت هایی که حوصله آشپزی ندارید این غذا بهترین گزینست ؛ آموزش امروز طرز تهیه ساندویچ ژامبون با قارچ و پنیر هست ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 15 دقیقه

طرز تهیه ساندویچ ژامبون با قارچ و پنیر

مواد لازم برای 1 الی 3 نفر

قارچ 10 عدد

روغن به مقدار لازم

نمک و آویشن به مقدار لازم

آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

ژامبون 5 ورق

پنیر پیتزا به مقدار لازم

نان باگت 1 عدد

سس مایونز 2 قاشق غذاخوری

کاهو 3 ورق

گوجه 1 عدد


مرحله اول

۱۰ عدد قارچ رو کامل خوب بشورید و به صورت اسلایسی خرد کنید سپس به همراه کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی آن کمی نمک و آبلیمو ( برای اینکه قارچ سیاه نشود ) بریزید وقتی که قارچ کمی تغییر رنگ دار آنها را از داخل ماهیتابه بیرون بیارید و داخل آبکش بریزید تا روغن اضافی آن بره.


مرحله دوم

بعد دوباره قارچ ها را داخل ماهیتابه بریزید و به آن آویشن اضافه کنید و کمی تفت بدید و بعد از روی حرارت بردارید ؛ داخل همون ماهیتابه ورقه های ژامبون رو بچینید بعد قارچ و پنیر پیتزا رو روی اون بریزید و لبه های ژامبون ها رو به سمت وسط برگردانید بعد در ماهیتابه و بذارید تا پنیر پیتزا آب بشه.


مرحله سوم

یک عدد نان باگت را از وسط برش بزنید و دو قاشق غذاخوری سس مایونز رو یا اون بمالید سپس ۳ ورق کاهو روی اون بزارید یک عدد گوجه رو خوب بشویید و به صورت اسلایسی خرد کنید و اون رو روی کاهو ها بچینید سپس ژامبون رو روی نون قرار بدید و نون رو ببندید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.