طرز تهیه ساندویچ ژامبون با قارچ و پنیر فوری در ماهیتابه
سلام به مخاطبین سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای سریع و راحت رو آوردیم که برای وقت هایی که حوصله آشپزی ندارید این غذا بهترین گزینست ؛ آموزش امروز طرز تهیه ساندویچ ژامبون با قارچ و پنیر هست ، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه ساندویچ ژامبون با قارچ و پنیر
مواد لازم برای 1 الی 3 نفر
⫸ قارچ 10 عدد
⫸ روغن به مقدار لازم
⫸ نمک و آویشن به مقدار لازم
⫸ آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
⫸ ژامبون 5 ورق
⫸ پنیر پیتزا به مقدار لازم
⫸ نان باگت 1 عدد
⫸ سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
⫸ کاهو 3 ورق
⫸ گوجه 1 عدد
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه ساندویچ پنینی مرغ و قارچ ایتالیایی اصل
مرحله اول
۱۰ عدد قارچ رو کامل خوب بشورید و به صورت اسلایسی خرد کنید سپس به همراه کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی آن کمی نمک و آبلیمو ( برای اینکه قارچ سیاه نشود ) بریزید وقتی که قارچ کمی تغییر رنگ دار آنها را از داخل ماهیتابه بیرون بیارید و داخل آبکش بریزید تا روغن اضافی آن بره.
مرحله دوم
بعد دوباره قارچ ها را داخل ماهیتابه بریزید و به آن آویشن اضافه کنید و کمی تفت بدید و بعد از روی حرارت بردارید ؛ داخل همون ماهیتابه ورقه های ژامبون رو بچینید بعد قارچ و پنیر پیتزا رو روی اون بریزید و لبه های ژامبون ها رو به سمت وسط برگردانید بعد در ماهیتابه و بذارید تا پنیر پیتزا آب بشه.
مرحله سوم
یک عدد نان باگت را از وسط برش بزنید و دو قاشق غذاخوری سس مایونز رو یا اون بمالید سپس ۳ ورق کاهو روی اون بزارید یک عدد گوجه رو خوب بشویید و به صورت اسلایسی خرد کنید و اون رو روی کاهو ها بچینید سپس ژامبون رو روی نون قرار بدید و نون رو ببندید ؛ نوش جان