طرز تهیه ساندویچ مسحب یا فیله مرغ سوخاری با نان پیتا
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک ساندویچ پر طرفدار و خوشمزه رو آوردیم که در کمترین زمان درست میشه و طعم فوق العاده ای داره ، آموزش امروز طرز تهیه ساندویچ مسحب هست.
با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه ساندویچ مسحب
مواد لازم برای 2 نفر
⫸ فیله مرغ🥠 2 عدد
⫸ آویشن ، پاپریکا ، پودر سیر ، پرک فلفل قرمز ، نمک🧂 و فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری سرخالی
⫸ آب سرد 3 قاشق غذاخوری
⫸ آرد 2 لیوان
⫸ کاهو به مقدار لازم
⫸ گوجه فرنگی🍅 به مقدار لازم
مواد لازم برای سس
⫸ سرکه 2 قاشق غذاخوری
⫸ سس کچاپ 3 قاشق غذاخوری
⫸ سس خردل 1/5 قاشق غذاخوری
⫸ نمک🧂 ، فلفل و آویشن به مقدار لازم
⫸ کنجد به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه ساندویچ کتلت بازاری به روش شیرازی
مرحله اول
در مرحله اول فیله های مرغ رو داخل یک ظرف بریزید و آویشن ، پاپریکا ، پودر سیر ، پرک فلفل قرمز ، نمک🧂 و فلفل سیاه رو اضافه کنید سپس مرغ رو خوب با دست ماساژ بدید تا ادویه ها به خورد مرغ بروند سپس مرغ رو به مدت 1 ساعت⏰ داخل یخچال قرار بدید تا طعم بگیره.
مرحله دوم
برای درست کردن سس ابتدا 3 قاشق غذاخوری سس کچاپ ، 1/5 قاشق غذاخوری سس خردل ، 2 قاشق غذاخوری سرکه ، نمک🧂 ، فلفل ، آویشن و کنجد رو داخل یک ظرف بریزید و خوب باهم مخلوط کنیدو داخل یخچال قرار بدید .
مرحله سوم
2 لیوان آرد رو داخل یک ظرف بریزید و به آن آویشن ، زردچوبه ، پاپریکا ، فلفل قرمز ، پودر کاری ، نمک🧂 و فلفل رو اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید حالا داخل ماهیتابه مقدار روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید تا داغ بشه بعد داخل یک کاسه مقداری آب بریزید و به اون یخ اضافه کنید .
مرحله چهارم
مرغ هارو🥠 ابتدا داخل آرد بعد داخل آب سرد بزنید و دوباره اون رو داخل آرد بزنید بعد فیله های مرغ🥠 رو داخل روغن داغ بزارید تا کاملا سرخ بشن بعد از اینکه مرغ ها سرخ شدند روی نان پیتا مقداری از سس بزنید و بعد روی اون کاهو و گوجه فرنگی🍅 بزارید و در نهایت مرغ هارو بزارید و نان رو رول کنید ؛ نوش جان