طرز تهیه ساندویچ مسحب یا فیله مرغ سوخاری با نان پیتا

طرز تهیه ساندویچ مسحب یا فیله مرغ سوخاری با نان پیتاسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک ساندویچ پر طرفدار و خوشمزه رو آوردیم که در کمترین زمان درست میشه و طعم فوق العاده ای داره ، آموزش امروز طرز تهیه ساندویچ مسحب هست.
با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه ساندویچ مسحب

مواد لازم برای 2 نفر

 فیله مرغ🥠 2 عدد

آویشن ، پاپریکا ، پودر سیر ، پرک فلفل قرمز ، نمک🧂 و فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری سرخالی

آب سرد 3 قاشق غذاخوری

آرد 2 لیوان

کاهو به مقدار لازم

گوجه فرنگی🍅 به مقدار لازم

مواد لازم برای سس

سرکه 2 قاشق غذاخوری

سس کچاپ 3 قاشق غذاخوری

سس خردل 1/5 قاشق غذاخوری

نمک🧂 ، فلفل و آویشن به مقدار لازم

کنجد به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول فیله های مرغ رو داخل یک ظرف بریزید و آویشن ، پاپریکا ، پودر سیر ، پرک فلفل قرمز ، نمک🧂 و فلفل سیاه رو اضافه کنید سپس مرغ رو خوب با دست ماساژ بدید تا ادویه ها به خورد مرغ بروند سپس مرغ رو به مدت 1 ساعت⏰ داخل یخچال قرار بدید تا طعم بگیره.


مرحله دوم

برای درست کردن سس ابتدا 3 قاشق غذاخوری سس کچاپ ، 1/5 قاشق غذاخوری سس خردل ، 2 قاشق غذاخوری سرکه ، نمک🧂 ، فلفل ، آویشن و کنجد رو داخل یک ظرف بریزید و خوب باهم مخلوط کنیدو داخل یخچال قرار بدید .


مرحله سوم

2 لیوان آرد رو داخل یک ظرف بریزید و به آن آویشن ، زردچوبه ، پاپریکا ، فلفل قرمز ، پودر کاری ، نمک🧂 و فلفل رو اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید حالا داخل ماهیتابه مقدار روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید تا داغ بشه بعد داخل یک کاسه مقداری آب بریزید و به اون یخ اضافه کنید .


مرحله چهارم

مرغ هارو🥠 ابتدا داخل آرد بعد داخل آب سرد بزنید و دوباره اون رو داخل آرد بزنید بعد فیله های مرغ🥠 رو داخل روغن داغ بزارید تا کاملا سرخ بشن بعد از اینکه مرغ ها سرخ شدند روی نان پیتا مقداری از سس بزنید و بعد روی اون کاهو و گوجه فرنگی🍅 بزارید و در نهایت مرغ هارو بزارید و نان رو رول کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.