طرز تهیه ساندویچ گوشت چرخ کرده رستورانی با دیپ پنیر
سلام به همراهان سایت آشپزم امروز طرز تهیه ساندویچ سریع و راحت رو آوردیم که یک گزینه عالی برای عصرانه هست و حتی وعده شام است ؛ آموزش امروز طرز تهیه ساندویچ گوشت با دیپ پنیر هست.
با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه ساندویچ گوشت با دیپ پنیر
مواد لازم برای 2 الی 3 نفر
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ فلفل دلمه ای 1 عدد
⫸ گوشت چرخ کرده 250 گرم
⫸ قارچ 10 عدد
⫸ نمک ، فلفل ، آویشن ، پاپریکا و پودر سیر به مقدار لازم
مواد لازم برای دیپ پنیر
⫸ شیر 2 لیوان
⫸ کره 30 گرم
⫸ نمک ، فلفل و پودر سیر به مقدار لازم
⫸ پنیر گودا ورقه ای 4 الی 5 عدد
⫸ آرد 2 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه ساندویچ گوشت سوخاری با قارچ و پنیر
مرحله اول
ابتدا 1 عدد پیاز را پوست بگیرید و آن را به صورت نگینی خرد کنید ، ماهیتابه روی حرارت قرار بدید و در داخل آن کمی روغن بریزید وقتی که روغن داغ شد پیاز رو اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که پیاز سبک بشه وقتی که پیاز سبک شد زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید .
مرحله دوم
250 گرم گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که گوشت تغییر رنگ بده در این فاصله 1 عدد فلفل دلمه ای رو بشورید و به صورت نگینی خرد کنید و بعد وقتی که گوشت تغییر رنگ داد آن را به گوشت اضافه کنید و باهم هم بزنید .
مرحله سوم
10 عدد قارچ رو پوست بگیرید و آنها را هم به صورت اسلایسی خورد کنید سپس به گوشت اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که آب قارچ کشیده شود ، وقتی آب قارچ کشیده شد به اون نمک ، فلفل ، آویشن ، پاپریکا و پودر سیر را اضافه کنید و هم بزنید تا بوی خامی ادویه ها گرفته بشه سپس زیر حرارت را خاموش کنید .
مرحله چهارم
برای سراغ درست کردن دیپ پنیر 1عدد قابلمه کوچک را روی حرارت قرار بدید بعد 30 گرم کره را داخل قابلمه بریزید و به اون 2 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و آرد رو به همراه کره کمی سرخ کنید سپس 2 لیوان شیر رو به مواد اضافه کنید و سپس نمک ، فلفل و پودر سیر رو هم اضافه کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید در آخر 4 یا 5 عدد پنیر گودا رو به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که پنیر کاملا آب بشه و سس به غلظت مناسب برسد .
مرحله پنجم
نان همبرگر را برش بزنید و روی اون از سس دلخواه تون بریزید بعد از مواد گوشتی روی اون بریزید سپس از دیپ پنیر روی مواد گوشتی بریزید حالا قسمت دوم نون رو قرار بدید بعد روی نان را با کره یا روغن چرب کنید حالا ساندویچ رو داخل ساندویچ ساز قرار بدید تا نون کاملاً برشته شود ؛ نوش جان