طرز تهیه اسفناج پلو خوشمزه و مجلسی با مرغ و رب انار
هنرمندان محترم سایت آشپزم امروز طرز تهیه غذای خیلی سالم و مقوی رو آوردیم که مطمعنا عاشق طعم تکرار نشدنی اون میشید ؛ آموزش امروز طرز تهیه اسفناج پلو هست .
اسفناج پلو یکی از غذاهای جذاب و سنتی ایرانی است ، این غذا را با مرغ ، گوشت قلقلی یا گوشت تکه ای تهیه و سرو کنید ؛ اسفناج دارای مقادیر فراوان آهن می باشد که برای سلامت قلب ، رفع سوزش سر دل و رشد مو مفید است .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه اسفناج پلو
مواد لازم برای 2 الی 3 نفر
⫸ اسفناج 300 گرم ( ترجیحا برگ اسفناج )
⫸ سینه مرغ 1 عدد
⫸ پیاز 1 عدد بزرگ
⫸ برنج 1 و 1/2 پیمانه
⫸ هویج 1 عدد
⫸ رب انار 2 الی 3 قاشق غذاخوری
⫸ نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه و زعفران به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کدو پلو یا کئی پلا مازندرانی ساده بدون گوشت
مرحله اول
ابتدا سینه مرغ را به همراه 1 عدد پیاز ، هویج و نمک داخل آب جوش بریزید و روی حرارت قرار بدید تا مرغ بپزه بعد از پخت مرغ را از داخل آب بیرون بیارید و اون رو ریش ریش کنید .
مرحله دوم
پیاز رو پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید و به همراه روغن داخل یک ماهیتابه بریزید و تفت بدید تا وقتی که پیاز سبک بشه و بعد زردچوبه را اضافه کنید و اجازه بدین تا پیاز سبک بشه بعد مرغ هارو به همراه زعفران ، ادویه ها و کمی نمک به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید .
مرحله سوم
اسفناج ها رو بشورید و به صورت درشت خورد کنید و بعد به مرغ و پیاز اضافه کنید و سپس در ماهیتابه را ببندید تا اسفناج ها سبک بشن وقتی اسفناج ها سبک شدند رب انار رو به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید .
مرحله چهارم
ته دیگ مورد نظر را داخل قابلمه بیندازید و برنج آبکش شده و مواد اسفناج را لایه لایه روی هم بریزید در آخر روی آن کمی زعفران بریزید و برنج رو دم بزارید ؛ نوش جان
نکات مهم :
📌 میتوانید از زرشک و آلو لابلای برنج استفاده کنید .
📌 اسفناج پلو در کنار بورانی اسفناج یک گزینه بسیار عالی می باشد .