طرز تهیه شامی بروجردی ترد و خوشمزه به روش سنتی
سلام به آشپزان هنرمند سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک شامی خوشمزه بروجردی رو آوردیم ؛ آموزش امروز طرز تهیه شامی بروجردی هست که با طعم لذیذش حتما باب میلتون خواهد بود این شامی از متفاوت ترین شامی هایی هست که وجود داره ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه شامی بروجردی
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ گوشت چرخ کرده🥩 400 گرم
⫸ پیازچه 200 گرم
⫸ تره 100 گرم
⫸ سبزی معطر خشک 1 قاشق غذاخوری
⫸ تخم مرغ🥚 3 عدد
⫸ زردچوبه 1 قاشق چایخوری
⫸ نمک🧂 و فلفل به مقدار لازم
⫸ پودر سیر 1 قاشق چایخوری
⫸ آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری
⫸ آرد سوخاری 1 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شامی لپه با گوشت به روش شمالی ها
مرحله اول
برای درست کردن شامی بروجردی ابتدا 200 گرم پیازچه و 100 گرم تره را خوب خرد کنید و کنار بگذارید ، سپس 400 گرم گوشت چرخ کرده🥩 رو داخل ظرفی بریزید و 3 عدد تخم مرغ🥚 روی آن بشکنید و با هم خوب مخلوط کنید .
مرحله دوم
سپس ادویه ها که شامل زردچوبه ، نمک🧂 ، فلفل و پودر سیر هست به گوشت اضافه کنید و روی اون آرد سوخاری ، آرد نخودچی و سبزی خشک رو بریزید و بعد همه رو با هم مخلوط کنید سپس پیازچه و تره ای که قبلا خرد کردید و کنار گذاشتید رو به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و مجددا با هم ورز بدید تا وقتی که مواد یکدست بشه .
مرحله سوم
وقتی که مواد یکدست شد به مدت 1 ساعت⏰ داخل یخچال قرار بدید تا مواد خوب به خورد هم برن ؛ داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید تا وقتی که روغن کاملا داغ بشه .
مرحله چهارم
بعد از مواد شامی به هر اندازه و شکلی که دوست دارید بردارید بعد داخل روغن داغ سرخش کنید وقتی دو طرف شامی سرخ شد آن را از داخل روغن بیرون بیاید و روی دستمال روغن گیر بذارید تا روغن اضافی آن گرفته بشه ؛ نوش جان