طرز تهیه شامی بروجردی ترد و خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه شامی بروجردی ترد و خوشمزه به روش سنتیسلام به آشپزان هنرمند سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک شامی خوشمزه بروجردی رو آوردیم ؛ آموزش امروز طرز تهیه شامی بروجردی هست که با طعم لذیذش حتما باب میلتون خواهد بود این شامی از متفاوت ترین شامی هایی هست که وجود داره ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه شامی بروجردی

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

گوشت چرخ کرده🥩 400 گرم

پیازچه 200 گرم

تره 100 گرم

سبزی معطر خشک 1 قاشق غذاخوری

تخم‌ مرغ🥚 3 عدد

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

نمک🧂 و فلفل به مقدار لازم

پودر سیر 1 قاشق چایخوری

آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری

آرد سوخاری 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن شامی بروجردی ابتدا 200 گرم پیازچه و 100 گرم تره را خوب خرد کنید و کنار بگذارید ، سپس 400 گرم گوشت چرخ کرده🥩 رو داخل ظرفی بریزید و 3 عدد تخم مرغ🥚 روی آن بشکنید و با هم خوب مخلوط کنید .


مرحله دوم

سپس ادویه ها که شامل زردچوبه ، نمک🧂 ، فلفل و پودر سیر هست به گوشت اضافه کنید و روی اون آرد سوخاری ، آرد نخودچی و سبزی خشک رو بریزید و بعد همه رو با هم مخلوط کنید سپس پیازچه و تره ای که قبلا خرد کردید و کنار گذاشتید رو به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و مجددا با هم ورز بدید تا وقتی که مواد یکدست بشه .


مرحله سوم

وقتی که مواد یکدست شد به مدت 1 ساعت⏰ داخل یخچال قرار بدید تا مواد خوب به خورد هم برن ؛ داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید تا وقتی که روغن کاملا داغ بشه .


مرحله چهارم

بعد از مواد شامی به هر اندازه و شکلی که دوست دارید بردارید بعد داخل روغن داغ سرخش کنید وقتی دو طرف شامی سرخ شد آن را از داخل روغن بیرون بیاید و روی دستمال روغن گیر بذارید تا روغن اضافی آن گرفته بشه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.