طرز تهیه شامی گیلانی مخصوص ماه رمضان

طرز تهیه شامی گیلانی مخصوص ماه رمضانسلام مخاطبین عزیز سایت آشپزم 👩🏻‍🍳. امروز براتون یک غذای خوشمزه آوردم از استان گیلان به اسم شامی گیلانی 🧆. این غذا رو میتونید در شب های ماه رمضان درست کنید و از خوردنش لذت ببرید پس با من همراه باشید.

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 45 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخ کرده🥩 200 گرم

سیب زمینی کوچک🥔 1 عدد

پیاز کوچک🧅 1 عدد

تخم مرغ🥚 1 عدد

نمک🧂، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

مواد لازم برای سس

آب، آبغوره، رب گوجه🍅، نمک🧂، فلفل، پیاز داغ، روغن و زعفران دم کرده


مرحله اول

سیب زمینی🥔 و پیاز 🧅رو رنده کنید و با گوشت چرخ کرده، تخم مرغ🥚، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و ورز بدید. از مواد گلوله های کوچیک بردارید و توی روغن سرخ کنید.


مرحله دوم

توی یه قابلمه ، یک قاشق پیاز داغ، دو قاشق رب گوجه🍅، نمک و فلفل رو با یه کم روغن تفت بدید، دو پیمانه آب جوش بهش اضافه کنید و بذارید تا جوش بیاد، بعد بهش به میزان دلخواهتون آبغوره اضافه کنید و البته زعفران دم کرده.


مرحله سوم

بعد از اینکه سس یه کم غلیظ شد و جا افتاد، شامی های سرخ شده رو آروم به سس اضافه کنید تا مزه دار بشن


خواص گوشت قرمز

✅ گوشت قرمز سرشار از آنتی اکسیدان است.
✅ گوشت قرمز را برای کنترل فرآیند تخمک گذاری استفاده کنید.
✅ گوشت قرمز برای جلوگیری از کم خونی مصرف کنید.

خواص تخم مرغ

✅ وجود ویتامین D، ویتامین E، ویتامین K، ویتامین B6، کلسیم و زینک نیز از خواص تخم مرغ است.
✅ تخم مرغ کلسترول بالایی دارد، اما تأثیر منفی روی کلسترول خون ندارد
✅ آنتی اکسیدان‌ی که در تخم مرغ وجود دارد برای سلامت چشم مفید است
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.