طرز تهیه شامی گیلانی مخصوص ماه رمضان
سلام مخاطبین عزیز سایت آشپزم 👩🏻🍳. امروز براتون یک غذای خوشمزه آوردم از استان گیلان به اسم شامی گیلانی 🧆. این غذا رو میتونید در شب های ماه رمضان درست کنید و از خوردنش لذت ببرید پس با من همراه باشید.
درجه سختی: 6/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گوشت چرخ کرده🥩 200 گرم
⫸ سیب زمینی کوچک🥔 1 عدد
⫸ پیاز کوچک🧅 1 عدد
⫸ تخم مرغ🥚 1 عدد
⫸ نمک🧂، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
مواد لازم برای سس
⫸ آب، آبغوره، رب گوجه🍅، نمک🧂، فلفل، پیاز داغ، روغن و زعفران دم کرده
مرحله اول
سیب زمینی🥔 و پیاز 🧅رو رنده کنید و با گوشت چرخ کرده، تخم مرغ🥚، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و ورز بدید. از مواد گلوله های کوچیک بردارید و توی روغن سرخ کنید.
مرحله دوم
توی یه قابلمه ، یک قاشق پیاز داغ، دو قاشق رب گوجه🍅، نمک و فلفل رو با یه کم روغن تفت بدید، دو پیمانه آب جوش بهش اضافه کنید و بذارید تا جوش بیاد، بعد بهش به میزان دلخواهتون آبغوره اضافه کنید و البته زعفران دم کرده.
مرحله سوم
بعد از اینکه سس یه کم غلیظ شد و جا افتاد، شامی های سرخ شده رو آروم به سس اضافه کنید تا مزه دار بشن
خواص گوشت قرمز
✅ گوشت قرمز را برای کنترل فرآیند تخمک گذاری استفاده کنید.
✅ گوشت قرمز برای جلوگیری از کم خونی مصرف کنید.
خواص تخم مرغ
✅ تخم مرغ کلسترول بالایی دارد، اما تأثیر منفی روی کلسترول خون ندارد
✅ آنتی اکسیدانی که در تخم مرغ وجود دارد برای سلامت چشم مفید است