طرز تهیه شامی کباب بروجردی ترد و خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه شامی کباب بروجردی ترد و خوشمزه به روش سنتیهنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای خیلی ساده از شهر بروجرد رو آوردیم ، نام غذای امروز شامی کباب بروجردی می باشد .
شامی کباب بروجردی یا به زبان محلی شامی کوا یکی از غذاهای سنتی و لذیذ ایرانی است که اغلب بدون برنج و با نان سرو میشود این غذای جذاب شباهت کمی به کوکو سبزی دارد و بسیار خوش طعم است .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه شامی کباب بروجردی

مواد لازم برای 2 نفر

گوشت چرخ کرده 150 گرم

⫸ پیاز 1 عدد یا پیازچه ترجیحا 2 قاشق غذاخوری

⫸ شوید خشک خیسانده 4 الی 5 قاشق غذاخوری

⫸ آرد سوخاری 1 قاشق غذاخوری

⫸ ترخون و ریحان و مرزه (سبزی معطر) 2 قاشق غذاخوری

⫸ تخم مرغ 1 عدد

⫸ نمک ، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم


مرحله اول

ابتدا پیازچه رو کامل بشورید و خرد کنید ( میتونید به جای پیازچه 1 عدد پیاز رو رنده کنید بعد آب اون رو کامل بگیرید ) سپس به همراه 150گرم گوشت چرخ کرده داخل یک ظرف بریزید .


مرحله دوم

4 الی 5 قاشق غذاخوری شوید که از قبل آن ها را خشک کرده اید را اضافه کنید بعد آرد سوخاری ، ترخون ، ریحان و مرزه را اضافه کنید ، 1 عدد تخم مرغ را روی مواد بشکنید و در آخر نمک ، زردچوبه و فلفل را اضافه کنید .


مرحله سوم

مواد رو با هم کامل ترکیب کنید و ورز بدید داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بده وقتی که روغن داغ شد به اندازه یک گردو از مواد بردارید و داخل دستتون گرد کنید و بعد با یک فشار کمی آن را پهن کنید و داخل روغن قرار بدید تا سرخ شود ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.