طرز تهیه شنیسل مرغ رستورانی برای دو نفر
سلام خدمت شما عزیزان سایت آشپزم امروز اومدم با طرز تهیه شنیسل مرغ یه غذای جذاب و هیجان انگیز که واقعا خوشمزه است یه فست فود سالم و بی نهایت خوشمزه که هم بزرگترها و هم بچه ها از خوردنش سیر نمیشن پس با من همراه باشید.
درجه سختی: 2/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ سینه مرغ نیم کیلو (سینه مرغ بدون استخوان یا فیله مرغ)
⫸ تخم مرغ 3 عدد
⫸ زعفران دم کرده 1 قاشق چایی خوری
⫸ زردچوبه یک نوک قاشق چایی خوری
⫸ پودر سوخاری به مقدار لازم
⫸ آرد سفید به مقدار لازم
⫸ پودر پیاز 1 قاشق غذاخوری سرپر
⫸ پودر سیر 1 قاشق چایی خوری
⫸ نمک به مقدار لازم
⫸ روغن به مقدار لازم
مواد لازم برای طرز تهیه پودر سوخاری:
⫸ چند عدد نان باگت
⫸ رنگ خوراکی مایع
⫸ اسپری آب
مرحله اول
اگر از سینه مرغ استفاده می کنیم به صورت عرضی آنرا به ورقه های نازک برش می زنیم ولی در صور تی که از فیله ی مرغ استفاده می کنیم احتیاجی به برش ندارد و به صورت آماده هست.و سینه های مرغ برش خرده یا فیله های مرغ را با نمک و فلفل و زردچوبه و پودر پیاز و پودر سیر مزه دار می کنیم.
مرحله دوم
سپس در ظرف دیگر تخم مرغ ها را می شکنیم و هم می زنیم و زعفران را به آن اضافه می کنیم، حالا فیله یا سینه های مرغ مزه دار شده را در آرد سفید می زنیم و آنرا در تخم مرغ می زنیم و سپس آنرا در آرد سوخاری می غلتانیم.
مرحله سوم
سپس روغن را در ماهیتابه ای ریخته و می گذاریم تا داغ شود. حالا سینه یا فیله های مرغ آغشته به پودر سوخاری را در روغن داغ می اندازسم و با حرارت کم سرخ می کنیم اجازه می دهیم هر طرف آن طلایی شود، سپس طرف دیگر را سرخ می کنیم.
مرحله چهارم
طرز تهیه پودر سوخاری
ابتدا نونباگت ها را با رنده درشت رنده کنید می توانید نیم ساعت در فریزر بگذارید تا راحت تر رنده شودیا اینکه آنها را با دست خرد کنید یا به صورت ریز یا درشت بعد از آن یک قطره رنگ خوراکی را با یک مقدار آب مخلوط و در شیشه اسپری بریزید و خوب تکان دهید تا مخلوط شود
نان های پودر شده را در سینی بزرگی بریزید و از مخلوط آب و رنگ روی سطح آن اسپری کنید و خوب هم بزنید تا همه نان ها رنگ یکدست بگیرد
در چند مرحله باید رنگ را روی نان ها اسپری کنید تا به رنگ دلخواه برسید بعد از آن می توانید در فر با شعله کم بگذارید تا خشک شود یا می توانید در محیط آشپزخانه قرار دهید تا خشک شود
نکته
❌ میتوانید به جای رنگ از رنگ های طبیعی استفاده کنید (مثلاً از آب لبو برای قرمز شدن ، از آب اسفناج برای سبز شدن ، از زعفران برای نارنجی شدن)
❌ برای تهیه پودر سوخاری ساده وقتی که نان ها را پودر کردید در تابه ریخته به نان ها پودر سیر، پودر پیاز، آویشن، پاپریکا ،فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پودر سوخاری ها طعم دار و خشک شود.