طرز تهیه شیرازی پلو سنتی و مجلسی با مرغ و بادمجان

طرز تهیه شیرازی پلو سنتی و مجلسی با مرغ و بادمجاندوستان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای خیلی خوشمزه از شهر زیبای شیراز رو آوردیم که عاشق طعم اون میشید ، آموزش امروز طرز تهیه شیرازی پلو هست .
همانطور که از نام این غذا پیداست شیرازی پلو اصالتی شیرازی دارد ، این غذا را میتوان در دسته ته چین ها دسته بندی کرد ؛ ترکیب اصلی این غذا با مرغ و بادمجان است ولی بر حسب ذائقه با گوشت قلقلی هم میشود این غذای جذاب را تهیه و سرو کرد .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه شیرازی پلو

مواد لازم برای 3 الی 4 نفر

⫸ بادمجان متوسط 4 عدد

 تخم مرغ 4 عدد

 ماست چکیده 4 قاشق غذاخوری سرپر

روغن 1 و 1/4 پیمانه

 نمک 3 قاشق چایخوری

 زرشک 3 قاشق غذاخوری

⫸ شکر 1 قاشق چایخوری

 برنج ایرانی 4 پیمانه

 مرغ 400 گرم

 خلال پسته 10 گرم

 خلال بادام 20 گرم


مرحله اول

برای شروع بادمجان ها را پوست بگیرید و آنها را به صورت دایره ای خرد کنید بعد اون رو داخل آب و نمک قرار بدید تا تلخی بادمجان ها گرفته بشه ، داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید و بادمجان ها را داخل آن سرخ کنید بعد از اینکه بادمجان ها سرخ شدن آن را از داخل ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید .


مرحله دوم

برنج را آبکش کنید و کنار بزارید ، 1 عدد تخم مرغ کامل و 3 عدد زرده تخم مرغ رو داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن ماست چکیده ، کمی روغن ، زعفران دم شده ، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یک بافت یکدست به دست بیاید .


مرحله سوم

برنج آبکش شده رو کم کم به آن اضافه کنید و مخلوط کنید داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و بعد زرشک رو به همراه 1 قاشق چای خوری شکر به آن اضافه کنید بعد تفت بدید تا زرشک سرخ شود .


مرحله چهارم

داخل قابلمه مورد نظر کمی روغن بریزید و بعد یک لایه از برنج رو داخل آن بریزید سپس بادمجان ها را داخل آن بچینید و سینه مرغ که از قبل پخته و ریش ریش کردید را به همراه زرشک روی بادمجان ها بریزید و دوباره یک لایه بادمجان بچینید .


مرحله پنجم

باقیمانده برنج روی آن بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید حالا قابلمه را با دمای 180 درجه به مدت 1 ساعت داخل فر قرار بدید ؛ نوش جان


نکات مهم :

📌 در صورتی که به فر دسترسی ندارید میتوناید از ماهیتابه استفاده کنید ولی قطعا با استفاده از فر نتیجه بهتری خواهید داشت .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.