طرز تهیه شش انداز یا فسنجان بادمجان گیلانی بدون گوشت و مرغ

طرز تهیه شش انداز یا فسنجان بادمجان گیلانی بدون گوشت و مرغسلام به همراهان سایت آشپزم امروز براتون آموزش یکی از غذاهای خوشمزه از استان گیلان رو آوردم به اسم شش انداز گیلانی که به فسنجان بادمجان هم شناخته میشود که به عنوان یه غذای گیاهی نیز میشه ازش نام برد ؛ برای یادگیری این غذای جذاب با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 180 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه شش انداز یا فسنجان بادمجان گیلانی

مواد لازم برای 4 الی 5 نفر

بادمجان متوسط🍆 5 عدد

گردو آسیاب شده 300 گرم

پیاز رنده شده🧅 1 عدد

نمک🧂 ، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

آب سرد 2 لیوان

گلپر 1 قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی🍅 1 قاشق غذاخوری

رب انار 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

5 عدد بادمجان متوسط را کامل بگیرید و آن را هر جوری که دوست دارید خرد کنید سپس داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و بادمجان ها را به آن اضافه کنید تا بادمجان ها سرخ بشه .


مرحله دوم

داخل ظرف دیگه مقداری گردو بریزید و آن را تفت بدهید ، یک عدد پیاز🧅 را پوست بگیرید و بشورید سپس آن را رنده کنید و به همراه روغن داخل ماهیتابه بریزید و آن را سرخ کنید وقتی که پیاز تفت خورد اون رو به گردوهایی که حالا رنگشون تغییر کرده اضافه کنید وقتی که پیاز🧅 و گردوها خوب با هم تفت دادید یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی🍅 به اون اضافه کنید سپس به رب گوجه فرنگی ادویه ها که شامل نمک🧂 ، فلفل سیاه و زردچوبه هست را اضافه کنید و تفت بدید وقتی که بوی خامی رب گوجه فرنگی🍅 گرفته شد اون رو با گردو مخلوط کنید .


مرحله سوم

حالا که مواد رو خوب با هم تفت دادید ۲ قاشق غذاخوری رب انار به اون اضافه کنید وقتی خوب مواد را با هم تفت دادید و مخلوط کردید به اون دو لیوان آب اضافه کنید و هم بزنید سپس در ظرف را بگذارید و حدود 30 دقیقه اجازه بدید تا خورش بجوشه و غلیظ بشه بعد از نیم ساعت بادمجان های سرخ شده را به خورش اضافه کنید سپس مقدار گلپر روی آن بریزید و مخلوط کنید در ظرف را بگذارید و اجازه بدید که خورش جا بیفته ؛ نوش جان


نکات مهم 
❌ گردو را تا جایی تفت بدید که کمی رنگش عوض شود زیرا در صورت تفت زیاد گردو تلخ میشود .

❌ وقتی که خورش به قل زدن افتاد سه تکه یخ به آن اضافه کنید تا روغن بیشتری بندازد .

❌ اگر رب انار شما ترش نیست یا تمایل دارید خورش ترش تر شود به آن کمی رب آلوچه اضافه کنید .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.