طرز تهیه شیشلیک گوساله مخصوص ترد و خوشمزه

طرز تهیه شیشلیک گوساله مخصوص ترد و خوشمزه

سلام مخاطبین عزیز همچنان من آشپزم مثل شما عزیزان که عاشق آشپزی هستین پیشنهاد میکنم غذای امروز رو از دست ندید یه کباب خوشمزه که بی نظیره میخوام براتون طرز تهیه شیشلیک گوساله ترد و خوشمزه که برای مهمونی ها و دورهمی ها محشره رو آموزش بدم با من همراه باشید.

درجه سختی: 8/10

زمان پخت: 60دقیقه
زمان تهیه: 180 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت راسته گوساله 1500 گرم

دنبه 150 گرم

کره 250 گرم

پیاز 3 عدد

روغن زیتون 1 فنجان

گوجه فرنگی 6 عدد

فلفل به مقدار لازم


مرحله اول

برای تهیه کباب باید از گوشت راسته گوساله یا گوسفند استفاده نمود، نکته قابل توجه برای کباب خوب انتخاب گوشت آن است که باید نرم باشد ( بوسیله گردهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را نرم و ترد نمود ) ولی بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل 24 ساعت قبل آماده و نرم نمود. انواع کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود.


مرحله دوم

کباب را میتوانیم بهر اندازه که میل داریم پهن کنیم باین ترتیب که راسته را روی تخته میگذاریم باندازه ای که می داریم پهنای کباب بشود یک قطعه جدا میکنیم مثلا پهنا چهار انگشت و سپس قطعات دیگر گوشت میگذاریم قطعات دیگر را میبریم ، بعد گوشت را بقطر دو سانتیمتر ورقه ورقه می کنیم و آماده میگذاریم ، لازم نیست شکل شکل آنها منظم باشد.


مرحله سوم

باید بین هر دو یا سه قطعه گوشت یک قطعه کوچک دنبه به سیخ کشیده ،سپس پیاز را نرم رنده میکنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم لا اقل یکشب بماند بعد گوشت ها را به سیخ کشیده و کی روی آن را با کارد میکوبیم و روی حرارت ملایم کباب میکنیم و گاهی سیخ های کبابرا بر میگردانیم.


مرحله چهارم

کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود و آبدار باشد بعد کبابها را در دیس میکشیم و روی آنها را کمی نمک میپاشیم و کمی هم کره روی آن میگذاریم و اطراف آنرا با پیاز خلال کرده و جعفری تزیین میکنیم – کباب را نباید هیچ وقت لای نان قرار داد زیرا آب کباب به خورد نان می رود و خشک میشود . با کباب چنجه میتوان کباب گوجه فرنگی تهیه و مصرف نمود.


مرحله پنجم

بدون دنبه نیز میتوان این کبابرا آماده نمود و بعد از طبخ مقداری کره روی آن قرار داد.در صورتیکه بخواهیم از آب لیمو یا کیوی خرد شده برای نرم کردن گوشت استفاده کنیم برای هر یک صد گرم گوشت یک قاشق سوپخوری آب لیمو یا کیوی خرد شده با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و نیم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در این مایه میخوابانیم .


نکته:

در صورتیکه بخواهیم از گردهای نرم کننده مخصوص گوشت استفاده کنیم برای هر یک کیلو گوشت یک قاشق مربا خوری از گرد نرم کننده با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و نیم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در این مایه میخوابانیم.

 

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.