طرز تهیه شوید پلو با ماهیچه مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه شوید پلو با ماهیچه مجلسی و خوشمزه

سلام مخاطبین عزیز سایت آشپزم امشب یه غذای فوق العاده خوشمزه میخوایم درست کنیم شوید پلو به عنوان پلو پایه می تواند با سایر فراورده های گوشتی مثل مرغ، ماهیچه و تن ماهی … به صورت شوید باقالی بسیار خوش طعم و لذیذ است همونطور که تو عکس میبینید فوق العادس و طرز تهیش خیلی سادس با ما همراه باشید.

 

درجه سختی: 3/10
دقیقه زمان پخت: 40
زمان تهیه: 10

مواد لازم برای 4 نفر

برنج 3 لیوان

شوید تازه ریز خرد شده 3 لیوان

سیر 3 حبه

زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری

نمک و روغن به مقدار لازم


  • دستور پخت اول شوید پلو

مرحله اول

برنج را در مقداری آب ولرم به مدت 30 دقیقه خیس دهید و پس از این مدت بهمراه مقداری نمک و چند لیوان آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا نرم شود سپس با آب سرد آبکشی کنید ( زمانی برنج را آبکش کنید که وقتی برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز ان کمی خام باشد ).


مرحله دوم

ته قابلمه ته دیگ دلخواهتان را قرار دهید و لایه لایه داخل قابلمه را با برنج و شوید خرد شده پر کنید ، در انتها سیرها را خرد کنید و لابلای برنج قرار دهید ، حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند سپس نصف لیوان آب را بهمراه چند قاشق ورغن و زعفران دم کرده به برنج اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا برنج به آرامی دم بکشد ، پس از پخت برنج را در ظرف بکشید و سرو کنید.

 

به همراه این برنج میتوانید ماهی ، تن ماهی، گوشت و مرغ و … میل کنید ، در صورتی که شوید تازه در اختیار ندارید از 3 قاشق غذاخوری شوید خشک استفاده کنید.

  • دستور پخت دوم شوید پلو با ماهیچه

مواد لازم برای ماهیچه

گوشت ماهیچه: 1 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و دارجین
پیاز:1 عدد
هویج:2 عدد

مواد لازم برای شوید پلو

شوید تازه خرد شده 2 پیمانه
پیاز نگینی ریز 1 عدد کوچک
برنج ایرانی 2 پیمانه
نمک و فلفل و کمی زردچوبه
دارچین 1 قاشق چایی خوری سرخالی
روغن به میزان لازم
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تزیین

یا کشمش و پیاز داغ و دارچین
یا زرشک و گردو و خلال بادام و دارچین


مرحله اول

اول برنج رو بذارید تو آب حداقل دو ساعت خیس بخوره (برای بهتر شدن برنج حتما این کارو انجام بدید)


مرحله دوم

بعد تو قابلمه شوید و پیاز رو تفت بدید. وقتی خوب تفت دادید زردچوبه و دارچین و فلفل رو اضافه کنید. سپس دوبرابر برنج یعنی 4 پیمانه آب در قابلمه بریزید و بذارید آب به جوش بیاد حالا برنج رو اضافه و نمک غذا رو اندازه کنید. وقتی آب برنج کشیده شد بذارید حدود نیم ساعت با حرارت ملایم دم بکشد. ماهیچه را هم جدا میگذاریم آبپز شود و البته کم هم طعم دهنده به آن می دهیم تا عطر و رنگ و بوی خوشی به خود بگیرد.


مرحله سوم

زمانی که برنج دم کشید میتوان برای تزیین زرشک و گردو و خلال بادام رو با کره و دارچین تفت داد و با زعفران مخلوط و رو و لابلای برنجم اضافه کرد. و در انتها ماهیچه را درکنار شویدپلو سرو میکنیم.


امیدوارم از این دستور پخت استفاده کرده باشید و طبخش و میل کردنش لذت برده باشید

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.