طرز تهیه سیب زمینی پلوی کرمانشاهی با ادویه مخصوص

طرز تهیه سیب زمینی پلوی کرمانشاهی با ادویه مخصوص

سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز براتون غذا خوشمزه آوردیم از استان کرمانشاه به اسم سیب زمینی پلو. این غذا از غذاهای خوشمزه استان کرمانشاه هست که طرفدار های زیادی داره.با من همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه سیب زمینی پلو

مواد لازم برای 4 نفر

مرغ 400 گرم

پیاز 1 عددبزرگ

سیر 2 حبه

سیب زمینی 2 عدد

برنج 4 پیمانه

شوید

کشمش

زعفران

نمک

زردچوبه

ادویه کاری

پودرسیر

فلفل قرمز

پاپریکا

فلفل سیاه

زنجبیل

روغن


مرحله اول

در مرحله اول دو عدد سیب زمینی بزرگ را بشوری سپس آن را پوست بگیرید و دوباره با آب بشویید و اجازه بدید که آب آن گرفته بشه سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید به همراه روغن داخل ماهیتابه بریزید و آن را سرخ کنید و به اون حین سرخ شدن نمک اضافه کنید


مرحله دوم

در مرحله دوم یک عدد پیاز بزرگ را پوست بگیرید سپس آن را بشویید و آن را به صورت نگینی خرد کنید و با روغن خیلی خیلی کم داخل ماهیتابه سرخ کنید وقتی که پیاز هاتون سرخ و سبک شد یک الی دو حبه سیر رو یا رنده کنید و یا خرد کنید بعد به پیازها تون اضافه کنید و تفت بدید


مرحله سوم

وقتی که عطر سیر در اومد مرغ هاتون رو به اون اضافه کنید و تفرید وقتی که مرغ هاتون تغییر رنگ داد و سفید شد ادویه هاتون که شامل نمک زردچوبه ادویه کاری پودر سید فلفل قرمز پاپریکا و فلفل سیاه زنجبیل حس را اضافه کنید و تفت بدید.کمی از زعفران رو اضافه کنید و مقداری از اون رو برای روس برنج نگه دارید.حالا نیمی از شوید رو به مواد اضافه کنید و ۲ الی ۳ دقیقه تفت بدید


مرحله چهارم

کمی روغن در قابلمه بریزید ته دیگ موردنظرتون رو روی اون بذارید و روی اون کمی برنج بنشینید و مواد سیب پلو با برنج به صورت لایه لایه بریزید.سپس روی برنج مقداری زعفران بریزید و مقداری شوید رو روی برنج بریزید و در قابلمه رو به همراه دم کنی بزارید تا دم بکشه.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.