طرز تهیه سیب زمینی سوخاری رستورانی با آرد سفید و دلستر

طرز تهیه سیب زمینی سوخاری رستورانی با آرد سفید و دلسترسلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک فست فود خیلی راحت رو آوردیم که مطمعنا تا الان اون رو امتحان نکردید و میتونید این غذای جذاب رو برای غذای اصلی یا پیش غذا  ؛ آموزش امروز طرز تهیه سیب زمینی سوخاری هست ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه سیب زمینی سوخاری

مواد لازم برای 2 الی 3 نفر

سیب زمینی درشت 2 عدد

تخم مرغ 1 عدد

دلستر تلخ 1 لیوان

نمک و فلفل هر کدام 1 قاشق چایخوری

آرد سفید حدود 1 لیوان

تردیلا 3 بسته

کمی کنجد به مقدار لازم


مرحله اول

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و بعد آن را به اندازه های دلخواهتون برش بزنید و بعد بشورید و آن را داخل یک آبکش بریزید تا نشاسته اضافی اون بره.


مرحله دوم

در این فاصله تخم مرغ را داخل یک ظرف بشویید و به آن دلستر ، نمک ، فلفل و یک پیمانه آرد رو اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا غلیظ بشه تردیلا رو داخل داخل مخلوط کن بریزید اون رو کاملا پودر کنید بعد به آن کنجد رو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.


مرحله سوم

سیب زمینی ها را در ابتدا در مخلوط تخم مرغ و آرد و بعد داخل تردیلا یا پودر سوخاری بزنید ، داخل یک ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید.


مرحله چهارم

وقتی که روغن کاملاً داغ شد سیب زمینی ها رو به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه داخل روغن قرار بدید تا سرخ بشن وقتی که سیب زمینی ها سرخ شد آن را از داخل روغن خارج کنید و روی دستمال روغن گیر قرار بدید تا روغن اضافی آنها گرفته بشه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.