طرز تهیه سیب زمینی تنوری رستورانی با سس دیپ گودا
سلام به همراهان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سس دیپ گودا رو آوردیم این غذای خوشمزه مناسب کسایی هست که وقت کافی برای پخت غذا ندارن و دوست دارن در کمترین زمان غذا درست کنند ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سس دیپ گودا
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ سیب زمینی🥔 به مقدار لازم
⫸ ادویه اسپایس سیب زمینی 1 قاشق چایخوری
⫸ روغن زیتون نصف پیمانه
⫸ آرد 1 قاشق غذاخوری
⫸ کره 2 قاشق غذاخوری
⫸ شیر🥛 1 لیوان
⫸ پنیر گودا🧀 2 ورق
⫸ پنیر پیتزا🧀 2 قاشق غذاخوری
⫸ آویشن ، پودر سیر ، نمک🧂 و فلفل به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه سیب زمینی متری ترد و پفکی با نشاسته ذرت
مرحله اول
هر تعداد سیب زمینی که دوست دارید را بشویید و بعد با دستمال خشک کنید سپس آن را به صورت خلالی درشت خرد کنید ؛ سیب زمینی ها را داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن اسپایس سیب زمینی رو اضافه کنید بعد روی سیب زمینی روغن زیتون بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید تا کاملاً روغن زیتون و ادویه اسپایس سیب زمینی به خورد سیب زمینی ها بره .
مرحله دوم
داخل سینی فر کاغذ روغنی بزارید بعد سیب زمینی ها رو روی اون بریزید و داخل فر با دمای 190 درجه🔥 به مدت 30 دقیقه⏰ قرار بدید تا کاملا بپزه .
مرحله سوم
برای درست کردن دیپ گودا ابتدا 1 قاشق غذاخوری آرد داخل ماهیتابه بریزید و به مدت 2 دقیقه⏰ تفت بدید بعد به آن 2 قاشق غذاخوری کره را اضافه کنید و باهم مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب بشه وقتی آرد و کره با هم ترکیب شدند کم کم شیر و به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ترکیب بشن و سس به غلظت برسه .
مرحله چهارم
2 ورق پنیر گودا🧀 رو اضافه کنید و هم بزنید سپس پنیر پیتزا🧀 رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب بشه بعد ادویه ها که شامل آویشن ، پودر سیر ، نمک🧂 و فلفل را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا ادویه ها به خرد سس برن.
مرحله پنجم
بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت از داخل فر بیرون بیارید و داخل ظرف سرو بریزید و به همراه دیپ گودا و سرو کنید ؛ نوش جان