طرز تهیه سوفله بادمجان و گوشت چرخ کرده خانگی و مجلسی با نکات مهم

طرز تهیه سوفله بادمجان و گوشت چرخ کرده خانگی و مجلسی با نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سوفله بادمجان + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 70 دقیقه

طرز تهیه سوفله بادمجان

مواد لازم برای 4 نفر

بادمجان 3 عدد

گوشت چرخ ‌کرده 250 گرم

پیاز 1 عدد

گوجه 2 عدد

رب 1 قاشق غذاخوری

شیر 1/2 لیوان

پنیر پیتزا 1 لیوان

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم

روغن به میزان لازم

آرد سفید 1 قاشق غذاخوری

کره 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن سوفله بادمجان ، بادمجان‌ها را را پوست بگیرید و بعد اون‌ها رو به صورت حلقه‌ای برش بزنید و داخل یک ظرف بریزید. حالا روی بادمجان‌ها کمی نمک بپاشید و به مدت 15 الی 20 دقیقه کنار بذارید تا تلخی آنها به صورت کامل گرفته شود.


مرحله دوم

بعد از اینکه تلخی بادمجان‌ها گرفته شد ، اون‌ها رو بشورید و بعد با یک دستمال خشک کنید. حالا داخل یک ماهیتابه مقدار روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، بادمجان‌ها رو داخل ماهیتابه بچینید و دو طرف اون‌ها را سرخ کنید و بعد کنار بذارید.


مرحله سوم

پیاز رو پوست بگیرید و بشورید و بعد اون رو به صورت نگینی خرد کنید. حالا داخل یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، پیاز رو درون آن بریزید و تفت بدید تا جایی که سبک و طلایی شود.


مرحله چهارم

بعد از سبک شدن پیاز گوشت چرخ کرده رو به همراه ادویه‌ها که شامل نمک ، فلفل ، زردچوبه و پاپریکا هست به آن اضافه کنید و تفت بدید ، تا جایی که گوشت تغییر رنگ بدهد و عطر ادویه‌ها بلند شود.


مرحله پنجم

دو عدد گوجه رو بشورید ، بعد اون‌ها رو به صورت نگینی خرد کنید و به همراه رب گوجه به ترکیب گوشت اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم مواد رو تفت بدید تا جایی که به غلظت برسد. سپس اون‌ها را کنار بذارید.


مرحله ششم

برای درست کردن سس بشامل ، داخل یک قابلمه کوچک کره رو بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا کره ذوب شود. سپس آرد سفید رو به آن اضافه کنید و کمی تفت بدید تا بوی خامی آرد گرفته شود.


مرحله هفتم

حالا شیر را کم کم به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدست و غلیظ شود. در آخر کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و کنار بذارید.


مرحله هشتم

داخل ظرف مناسب فر رو با کمی روغن چرب کنید و یک لایه از بادمجان‌های سرخ شده در کف ظرف بچینید. حالا یک لایه از مخلوط گوشت سپس مقداری پنیر پیتزا روی بادمجان‌ها بریزید و این کار رو تکرار کنید تا جایی که مواد تمام شود. سس بشامل رو روی مواد بریزید و مطمئن شوید که سس به تمام سطح مواد نفوذ می‌کند.


مرحله نهم

بعد مقداری روی مواد پنیر پیتزا بریزید. حالا ظرف رو داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده قرار بدید و 30 الی 40 دقیقه زمان بدید تا پنیر روی آن طلایی شود و سوفله آماده شود. سپس اون را از داخل فر بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
اگر بعد از پخت روی سوفله طلایی نشد ، می‌توانید برای چند دقیقه گریل فر رو روشن کنید.
برای سالم‌تر شدن این غذای خوشمزه ، می‌توانید به جای سرخ کردن بادمجان‌ها اون‌ها را داخل فر قرار بدید یا روی گریل بپزید.
اگر می‌خواهید که سوفله بادمجان رو برای افراد وگان درست کنید ، به جای گوشت از سویا یا قارچ خرد شده استفاده کنید.
در صورتی که نمی‌خواهید سس بشامل درست کنید ، می‌توانید از ترکیب دو عدد تخم مرغ و شیر استفاده کنید.
برای اینکه سس بشامل طعم خاصی پیدا کند ، می‌توانید مقداری آویشن یا جز هندی به آن اضافه کنید.
سوفله بادمجان خوشمزه رو می‌توانید به مدت دو روز داخل یخچال نگهداری کنید. اما هنگام سرو مجدداً آن را گرم کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.