طرز تهیه سماق پلو اردبیلی مجلسی با گوشت قلقلی

طرز تهیه سماق پلو اردبیلی مجلسی با گوشت قلقلی سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای معروف اردبیلی رو آوردیم که خیلی آسونه و در زمان کم میتونید اون رو درست کنید و در کنار خانواده از میل کردنش لذت ببرید . آموزش امروز طرز تهیه سماق پلو اردبیلی هست ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 25 دقیقه

طرز تهیه سماق پلو اردبیلی

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

برنج 3 پيمانه

گوشت چرخ کرده 350 گرم

پیاز 1 عدد

سیر 2 حبه

آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری

سماق 5 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی 2 عدد

زعفران به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول یک عدد پیاز را با رنده ریز خوب رنده کنید و به کمک یک آبکش آب پیاز را بگیرید و بعد پیاز را داخل یک ظرف بریزید سپس ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید.


مرحله دوم

دو حبه سیر را رنده کنید و به مواد اضافه کنید در آخر دو قاشق غذاخوری آرد سوخاری و نمک و فلفل رو اضافه کنید حالا گوشت رو خوب ورز بدید تا جایی که به دست نچسبه و گردالی هایی با سایز متوسط از آن درست کنید سپس آنها را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید تا استراحت کنه.


مرحله سوم

بعد از یک ساعت داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و وقتی که روغن کاملا داغ شد گوشت ها رو داخل روغن سرخ کنید وقتی که گوشت ها کاملا سرخ شدند آنها را از داخل ماهیتابه بیرون بیارید و کنار بذارید.


مرحله چهارم

۳ پیمانه برنج را که از قبل خیس کردید داخل آب جوش بریزید و بعد از چند دقیقه آن را آبکش کنید ، داخل قابلمه مقداری زعفران بریزید و بعد کمی از برنج داخل قابلمه بریزید و با زعفران خوب هم بزنید سپس آن را کف قابلمه فشرده کنید.


مرحله پنجم

یک لایه برنج سفید روی آن بریزید و سطح آن را صاف کنید سپس سماق رو بریزید و در آخر گوشت‌ها را و بچینید و مقداری زعفران بریزید سپس یک لایه دیگر از برنج سفید بریزید و این کار را تکرار کنید تا جایی که قابلمه پر بشه.


مرحله ششم

در قابلمه را بگذارید تا برنج به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشه و در این فاصله دو عدد گوجه رو بشورید و بعد به صورت اسلایسی خورد کنید و سرخ کنید و بعد به همراه برنج سرو کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.