طرز تهیه سرمه کباب گیلانی یا شامی کباب
سلام به هنرمندهای عزیز آشپزم ، غذای امروز سرمه کباب گیلانی🍖 هست. سرمه کباب یکی از غذاهای محلی و سنتی استان گیلان هست که از محبوبیت خاصی در بین گیلانیان برخوردار است ،حتما امتحان کنید،با من همراه باشید.
درجه سختی: 7/10
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گوشت چرخ شده 🥩 400 گرم
⫸ پیاز 🧅 رنده و آب گرفته شده 1 عدد
⫸ فلفل🌶️،نمک 🧂، زرچوبه، فلفل قرمز به میزان لازم
مواد لازم برای سس
⫸ بادمجان 🍆 بزرگ کباب شده 4 عدد
⫸ فلفل دلمه رنگی 🫑 3 عدد
⫸ سیر کباب شده 🧄 1 بوته
⫸ پیاز 🧅 کباب شده 1 عدد
مواد لازم برای تزیین
⫸ گوجه گیلاسی 🍅 کباب شده چند عدد
⫸ فلفل🌶️ تند کبابی 2 عدد
⫸ کره داغ 🧈 و ذوب شده 5 قاشق غذاخوری
مرحله اول
بادمجان ها 🍆 را با چاقو 🔪 چند شکاف ایجاد کنید سپس روی توری قرار دهید و به دلخواه روی گاز 🔥 و یا روی باربیکیو و یا داخل فر یا هواپز قرار دهید و خوب بادمجان و فلفل دلمه ،پیاز و سیر را کباب کنید سپس بگذارید کنار تا خنک شود.
مرحله دوم
حالا به راحتی پوست سبزیجات کباب شده را بگیرید و به همه را روی تخته قرار دهید و خوب ساطوری کنید.
مرحله سوم
در ادامه گوشت 🥩 را به همراه پیاز رنده و آب گرفته شده و ادویه و کمی نمک خوب ورز دهید سپس داخل تابه کمی روغن ریخته و از مواد گوشتی برداشته و به صورت گرد آن را داخل روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
مرحله چهارم
در این مرحله اگر سبزیجات کاملا مغز پخت نشده بود داخل تابه ریخته به همراه ادویه مخلوط کرده ۱۵دقیقه در تابه را گذاشته تا خوب مغز پخت شود.
مرحله پنجم
سپس سبزیجات کباب شده که همان سس سورمه کباب محسوب میشود را کف ظرف سرو ریخته و سپس شامی کباب ها را روی سبزیجات میچینیم و گوجه گیلاسی کلاب شده و فلفل تند کبابی 🌶️ را رویش قرار داده و کره داغ را روی سورمه کباب ریخته و نوش جان کنید.
نکته