طرز تهیه اسپیرال سیب زمینی یا سیب زمینی مارپیچی

طرز تهیه اسپیرال سیب زمینی یا سیب زمینی مارپیچیسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز آموزش اسپیرال سیب زمینی رو آوردیم ، با این آموزش یکی از متفاوت ترین سیب زمینی ها رو درست کنید که بچه ها عاشق اون میشن ؛ با من همراه باشید .

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه اسپیرال سیب زمینی

مواد لازم برای 4 نفر

سیب زمینی🥔 1 عدد بزرگ

تخم‌مرغ🥚 1 عدد

نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری

پنیر پارمزان یا پارمسان 🧀 1 قاشق غذاخوری

شیر🥛 4 قاشق غذاخوری

آویشن ، پودر سیر ، پول بیبر ، پاپریکا ، فلفل و نمک🧂 به مقدار لازم


مرحله اول

1 عدد سیب زمینی🥔 را بشورید و به همراه آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا سیب زمینی کاملا بپزه وقتی که سیب زمینی پخت آن را پوست بگیرید و با گوشتکوب پوره کنید .


مرحله دوم

به سیب زمینی کوبیده شده 1 عدد تخم مرغ🥚 ، 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ، 1 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان🧀 ، 4 قاشق غذاخوری شیر🥛 و ادویه ها که شامل آویشن ، پودر سیر ، پول بیبر ، پاپریکا ، فلفل و نمک🧂 را اضافه کنید ؛ همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید بعد سیب زمینی رو داخل یک قیف بریزید .


مرحله سوم

داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید تا وقتی که روغن کاملا داغ بشه وقتی که روغن داغ شد سیب زمینی رو به صورت دایره ای داخل روغن بریزید و دو طرف اون رو سرخ کنید سپس آن را از داخل روغن بیرون بیارید و روی دستمال روغن گیر بذارید تا روغن اضافی آن گرفته بشه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.