طرز تهیه استیک دودی با سس چغندر
سلام کاربران گرامی سایت آشپزم امروز میخوایم برای ناهار استیک دودی با سس چغندر درست کنیم یک آموزش بسیار ساده و خوشمزه که فکر نمیکنم کسی باشه که دوستش نداشته باشه امیدوارم از آموزش این غذا لذت ببرید.
درجه سختی: 6/10زمان پخت: 15زمان تهیه: 60 دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
⫸ راسته گوساله نیم کیلو
⫸ سیر 2 حبه
⫸ رزماری 1 شاخه
⫸ روغن نصف پیمانه
⫸ پنیر کبابی 1 ورق
مواد لازم برای تهیه سس چغندر:
⫸ چغندر 1 عدد متوسط
⫸ سرکه قرمز 3 قاشق سوپ خوری
⫸ ترخون 1 قاشق سوپ خوری
⫸ روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
⫸ سیر 1 حبه
مرحله اول
روی چغندر را با چاقو چند برش می زنیم سپس در فر با دمای 200 درجه به مدت یک ساعت و نیم در فویل ضخیم با رزماری کباب می کنیم.
مرحله دوم
وقتی خنک شد، پوست آن را جدا کرده، با سرکه، روغن زیتون، نمک، فلفل و ترخون پوره می کنیم.
مرحله سوم
راسته گوساله را با سیر، رزماری و روغن یک شب استراحت می دهیم و روی گریل می پزیم.
مرحله چهارم
پنیر کبابی را گریل می کنیم.
مرحله پنجم
راسته را به طور دلخواه (آبدار، متوسط و پخته) روی گریل یا چدن خط دار طبخ کرده و با سس چغندر و پنیر کبابی سرو می کنیم.