طرز تهیه استیک دودی با سس چغندر

طرز تهیه استیک دودی با سس چغندر

سلام کاربران گرامی سایت آشپزم امروز میخوایم برای ناهار استیک دودی با سس چغندر درست کنیم یک آموزش بسیار ساده و خوشمزه که فکر نمی‌کنم کسی باشه که دوستش نداشته باشه امیدوارم از آموزش این غذا لذت ببرید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 15
زمان تهیه: 60 دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

راسته گوساله نیم کیلو

سیر 2 حبه

رزماری 1 شاخه

روغن نصف پیمانه

پنیر کبابی 1 ورق

مواد لازم برای تهیه سس چغندر:

چغندر 1 عدد متوسط

سرکه قرمز 3 قاشق سوپ خوری

ترخون 1 قاشق سوپ خوری

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

سیر 1 حبه


مرحله اول

روی چغندر را با چاقو چند برش می زنیم سپس در فر با دمای 200 درجه به مدت یک ساعت و نیم در فویل ضخیم با رزماری کباب می کنیم.


مرحله دوم

وقتی خنک شد، پوست آن را جدا کرده، با سرکه، روغن زیتون، نمک، فلفل و ترخون پوره می کنیم.


مرحله سوم

راسته گوساله را با سیر، رزماری و روغن یک شب استراحت می دهیم و روی گریل می پزیم.


مرحله چهارم

پنیر کبابی را گریل می کنیم.


مرحله پنجم

راسته را به طور دلخواه (آبدار، متوسط و پخته) روی گریل یا چدن خط دار طبخ کرده و با سس چغندر و پنیر کبابی سرو می کنیم.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.